Kompetencer

– hos os handler det om at kommunikere de budskaber, du brænder for at få ud.

Uanset hvor meget vi skal lægge vores hjerner i blød, højt vi skal råbe eller visuelt udfolde os, så gør vi, hvad det kræver for, at du bliver set.
Vi er knivskarpe til at markedsføre, og vi gør det på den måde, som matcher din virksomhed bedst.

Nedenfor ser du en række af vore kompetencer. Ønsker du et mere visuelt billede af, hvad vi kan, kan du gå på opdagelse i vores cases.

Bon appetit!

Annoncer

Måske er det en flyer, måske er det en busreklame, måske er det en tilbudsannonce til et trykt medie, måske er det en profilannonce? Måske er det noget helt sjette.

Uanset hvilket ”måske” du tænker på, kan vi realisere dit ønske.

I rigtig mange år har vi lavet annoncer til vores kunder og med stor succes. Derfor er vi heller ikke blege for at skrue en annonce sammen til dig.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for professionel annoncering.

Layout

Vi har hos Graphic House lavet mere end 100.000.000 layouts – måske flere eller lidt færre, men vi har lavet mange.

Hemmeligheden bag et godt layout er simpel; gode grafikere eller multimediedesignere, og sådan nogle har vi et par stykker af hos Graphic House.

Et layout skal forene tekst og grafik i et design, som siger det, man havde tiltænkt det. Helt simpelt: Få budskabet til at brænde igennem på en lækker måde.

Ofte er det forskeligt, hvad et layout skal bruges til: Annoncer, reklamer, brochurer, flyers, visitkort, websites, plakater, flash banner, invitationer, beachflag, logo (vi kunne nævne mange flere ting) – faktum er, at vi kan levere lige det, du gerne vil have. Så sig til.

Websites

Et website er profilen for en virksomhed; det førstehåndsindtryk folk tager med sig, og det har derfor stor betydning for en virksomhed og markedsføringen af den.

Hos Graphic House ved vi, hvad et website betyder, og vi skræddersyer derfor også en løsning, der matcher den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Vi har i mange år udviklet websites og tilbudt webløsninger af forskellig karakter. Alt fra simple websites til større CMS systemer.
Inden for websites er følgende blandt andet, hvad vi tilbyder:

 • Simple og komplekse websiteløsninger
 • Udvikling, design, indhold og implementering
 • Vedligeholdelse og drift af sitet

Se her et udsnit af de websites, som vi har lavet.

SEO

Search engine optimization, eller som vi siger på dansk; søgemaskineoptimering.

SEO er det nye og har været det i lang tid. Det handler om din placering i Google, hvordan du pleaser Googles algoritmer korrekt, og helt enkelt, hvordan du søgemæssigt får mest ud af det content, som du smider på nettet.

Og selvom SEO er kompliceret, langhåret og kræver fordybelse, så kan man godt tage overhalingsbanen og styrke forståelsen en smule blot ved at skrabe i overfladen.

Vi giver dig her seks skarpe omkring SEO:

 • Kopier aldrig tekster. Skriv altid egne unikke og SEO-venlige tekster. Det er det, Google vil se.
 • Benyt din Google+ konto og udnyt værktøjet Google Ananlytics til at blive klogere på din online succes eller fiasko.
 • Anvend tal-reglen: Titler på 10-50 tegn, meta descriptions på 70-155 tegn og tekster på minimum 100 ord.
 • Husk altid link-building, idet det i høj grad er med til at forbedre din rangering på Google.
 • Inkorporer youtube i din online markedsføring, da brug af verdens anden største søgemaskine hitter i Googles algoritmer.
 • Brug de ord, som dine kunder søger på!

Få hjælp til at bruge SEO, som en integreret del af din markedsføring med Graphic House og ring 20 33 09 77.

Applikationer

Mere end 800 apps hentes i sekundet bare i app store. Tallet i sig selv burde give en indikator om, hvilket potentiale der findes i mediet – og hvorfor man som virksomhed måske burde kaste sig ud i app-universet.

Hos Graphic House er vi sande nørder til at designe og udvikle apps, som tilgodeser netop de ønsker og behov, du har – og ikke mindst de behov din målgruppe har.

Interesseret? Kontakt os for et uforpligtende tilbud (du vil blive overrasket over, at en app faktisk ikke behøver koste en bondegård).

Sociale Medier

Sociale medier er i dag en integreret del af danskernes medievaner, og det er derfor også den ultimative kanal til markedsføring.

Har jeres virksomhed allerede fundet indpas på de sociale medier, eller vil I gerne introduceres til dem?

Graphic House er behjælpelige med:

 • Valg af sociale medier
 • Strategi for implementering og brug af mediet
 • Oprettelse, implementering og vedligeholdelse af mediet

Lad os blive sociale sammen.

Facebook

Facebook er danskernes foretrukne sociale medier, og det er derfor også et medie, mange virksomheder vælger at bruge som markedsføringskanal.

Sitet har mange muligheder og sikrer dig en stærk markedsføringsposition i forhold til både nuværende og nye kunder.

Hos Graphic House designer og leverer vi et fuldt funktionelt design og sørger samtidigt for, at din facebook profil hele tiden er opdatereret.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Opsætning af facebook site
 • Ugentlige nyhedsopdateringer
 • Generelle opdateringer
 • Konkurrencer og andet kommercielt løbende
 • Special designede favorit feeds

Instagram

Instagram er måske det bedste sociale medie, hvis din målgruppe er aktiv derpå. Instagram er mere privat end Facebook, og man kan ikke på samme måde følge med i, hvad andre laver. Det har brugerne taget godt imod, og derfor er interaktionen med målgruppen markant nemmere end på eksempelvis Facebook. Det er også nemmere at få følgere på Instagram end Facebook, fordi man som virksomhed aktivt kan opsøge målgruppen.

Som noget nyt har Instagram i efteråret 2015 åbnet op for muligheden for annoncer. Det giver mediet endnu bedre muligheder.

Hos Graphic House kan vi designe og levere et fuldt funktionelt design med masser af følgere – og vi kan sørge for at holde din profil aktiv og opdateret.

Tekst

En god tekstforfatter er altid rar at have i baglommen, hvis man går og leger med tanken om at gøre sig i det der formidling. Og vi har heldigvis ikke andet i vores baglommer (end gode tekstforfattere)!

Nyheder, produkttekster, annoncetekst, PR; vi kan formidle lige netop de budskaber, du brænder for at få ud. Så kontakt os, hvis du mangler en skarp pen til at skrive for dig.

Skriver du til os, lover vi at skrive for dig.

Billedbehandling

Et billede siger mere end 1000 ord, siger man. Med billedbehandling forsøger vi, at få det til at sige mere end blot ord.

Nogle gange er det kvaliteten, der skal gøres noget ved. Andre gange er der tale om fritlægninger eller farvejusteringer. Og i et tredje tilfælde er det måske skygger, der skal lægges.

Vi forvandler dine billeder til det, som du ønsker. Så simpelt er det.

Kvalitetssikring

I rigtig mange år har vi handlet på vegne af vores kunder – både i Danmark og i udlandet. Det betyder, at vi ved, hvad tryksager koster og hvor længe, de bør tage at udarbejde. Med Graphic House har du derfor en solid partner, når du bevæger dig ud på ukendt farvand.

Vi kender til de maskiner og processer, mange af vores leverandører benytter sig af, og vi kan derfor sikre, at de køb der laves på dine vegne, er til den bedste og mest rimelige pris.

Samtidigt kan du forvente, at kvaliteten følger de standarder, der er sat. Vi tager til trykstart og optimerer trykkvaliteten indtil, den matcher godkendte prøvetryk.

(Hos os er du altid i gode hænder.)

Flash Banner

Et flash banner er en levende og synlig måde at præsentere sin virksomhed på og helt sikkert en effektiv måde, der både kan bruges som annonce på nettet eller som LED-reklame til sportsbegivenheder.

Bruger man flash banners online skaber man ikke kun synlighed og kendskab til ens virksomhed, men øger også trafikken på ens hjemmeside.

Skal flash banner være en del af markedsføringen af din virksomhed, står Graphic House klar til at udforme design, stil og tone, så I som virksomhed fremtræder stilfuldt og effektivt.

Trykindkøb

Hvor får du produktet til den billigste pris? Hvordan er du sikker på, at de måtter du bestiller er skridsikre? Og hvordan ved du, at kvaliteten på de papirposer du bestiller lever op til dine forventninger? Sandheden er, at det ved du først, når du har brugt oceaner af tid og penge på at spore dig ind på det.

Hos Graphic House betyder ”trykindkøb”, at vi handler på vegne af dig. Vi har været i branchen i mange år, og vi kender derfor et utal af leverandører og udbydere, som gør, at vi hurtigt og til samme billige pris kan skaffe dig de produkter, du efterspørger.

På denne måde slipper du for at ringe til en lang række leverandører, og du undgår at betale overpris. Vi gør i stedet arbejdet for dig.

Hvis du gerne vil vide mere om trykindkøb, og de ydelser vi tilbyder så kontakt os.

Powerpoint og Word

Det kan virke simpelt, men du må aldrig undervurdere betydningen af et flot opsat Powerpoint eller Word til dine præsentationer. Ligesom du spiser med øjnene, så bliver du også påvirket af præsentationens opsætning. Derfor er det et vigtigt førstehåndsindtryk, som potentielt kan betyde forskellen på et godt og dårligt møde.

Hos Graphic House hjælper vi dig gerne. Vi har grafikere til at lave et lækkert design og tekstforfattere til at sætte det flot op – kort sagt: Vi kan gøre det dobbelt så flot på den samme tid, som du selv ville bruge – og så kan du bruge din tid på noget andet.