Mærkedage for din markedsføring

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at holde styr på dine mærkedage. Vi har derfor lavet en kalender, som du kan bruge til at planlægge din markedsføring. Den giver dig overblik over nogle af årets mærkedage, som du kan flette ind i det strategiske arbejde med dit brand. Ligesom du selv kan skrive vigtige dage ind i kalenderen.

Fordelen er, at du er på forkant og kan være godt forberedt, når de vigtige dage nærmer sig, og det er ved at være tid til at arrangere gode tilbud, events eller noget helt tredje. Du sikrer, at du ikke ender med en halvsløj idé, fordi det kom bag på dig, at det var i næste uge.

Kort sagt: God markedsføring handler om god planlægning.

Husk, at du er velkommen til at komme og hente en kalender hos os.

kalender_justeret

Fire Mærkedageevents

Vil du med til inspirerende events i 2017? Vi har tilladt os at sætte et par krydser i din kalender med arrangementer, hvor du bliver klædt på til at arbejde professionelt med din markedsføring.

Som noget nyt har vi i løbet af 2017 arrangeret fire fredage, der er fulde af viden og inspiration. Du vil blive klædt godt og grundigt på og få tips og tricks til markedsføring af din virksomhed, når vi sætter fokus på SoMe, SEO, Tryksager og Web.

Arrangementerne foregår i uformelle rammer, hvor alle kan og må byde ind. Der er med andre ord ingen dumme spørgsmål. Vi kommer med et oplæg inden for emnet og lægger ellers op til dialog, hygge og videndeling. Alle arrangementer er krydret med lidt lækkert til ganen i form mad, snacks og drikke – som titlerne på arrangementerne lægger op til.

Hvis du deltager i alle de fire events, så er du godt rustet til dit kommunikative arbejde fremadrettet og vil få en masse inspiration og viden med i bagagen.

Tryk & Bryg

Til Tryk & Bryg sætter vi fokus på tryksager og stiller spørgsmålsmålet: Hvordan ser det ud med tryksager i vores online verden i dag? Eventet finder sted d. 18. august kl. 13-15, og adressen er Hermodsvej 18, 1 tv., 8230 Åbyhøj.

Har du lyst til at vide mere eller tilmelde dig, så kontakt Klaus Thomsen på: klaus@graphichouse.dk
Ved tilmelding oplys gerne: Navn og virksomhed. OBS: Max 2 personer fra hver virksomhed.

Mere information om eventet opdateres løbende.

 

Klaus Thomsen
Projektleder og ejer
40 59 17 89
klaus@graphichouse.dk