Website

Pro-Movec A/S

Pro-Movec A/S er en dansk virksomhed, der er førende inden for udvikling og salg af el-cykler og batterier til el-cykler. De opererer på nuværende tidspunkt i Danmark, Tyskland og England, og idet virksomheden de seneste år har gennemgået en større udvikling, besluttede Pro-Movec A/S i sensommeren 2015, at deres online identitet og website skulle gøre det samme.

Med hjælp fra Graphic House har de helt overordnet fået en ny online identitet i tre lande. De har derudover fået et opdateret website i et responsivt design, der forbedrer brugeroplevelsen på tablet og mobil, et digitalt oplevelsesunivers, der præsenterer Pro-Movecs cykler og øvrige kompetencer samt en solidt og administrationsvenlig platform at kommunikere på.

Udover nyt website til tre forskellige lande, har vi også bistået med udarbejdelse af nyhedsbreve samt udformning af brochurer.

December 2015 Ny identitet i tre lande Billedebehandling, Digital design, Layout, Rentegning, Tekst, Trykindkøb, Visuel identitet, Web promovec.dk