Bliv set!

 

Det handler om at blive set – og det kan vi hjælpe dig med! Hos Graphic House handler marketing som udgangspunkt om at blive set (og hørt). 

Vi er et full-service bureau, og det betyder, at vi ikke kun hjælper dig med at blive set ét sted, men mange steder. Både af kunder – ikke mindst kommende kunder – og også alle dine andre interessenter.

Få styr på din markedsføring

Hos Graphic House lægger vi hjernerne i blød for dig. Vi er eksperter inden for layout, websites, content, SEO, sociale medier, tryksager og meget andet. Derfor tager vi hånd om din markedsføring – uanset om det er på nettet, på sociale medier, på tryk, i radioen, på mailen, i bylivet, på messer, til events eller lignende. Vi sørger med andre ord for, at du bliver set.

Skab opmærksomhed som første step

Når du er synlig og skaber opmærksomhed på alle relevante platforme for din målgruppe, er du allerede godt på vej til at vække interesse og engagement hos dem. At blive set handler om at få dine interessenter til at have dig top-of-mind. Jo bedre din målgruppe kender dig, jo bedre kan du få dem til at handle. Det kan eksempelvis være i form af en ny kontakt eller lead, en opringning, et køb, et samarbejde eller en helt femte handling. Spred ordet om, at du er til, og hvem du er – det er første step.

Saml din markedsføring ét sted og bliv genkendt

Vores brede skare af kompetente medarbejdere gør det muligt for os at varetage alle slags opgaver inden for online markedsføring og tryk – herunder design, layout, rentegning, tekstforfatning, hjemmesider, sociale medier, SEO og meget andet!

Det betyder, at du har mulighed for at samle al din markedsføring hos os, fremfor at have det spredt ud forskellige steder. Det sparer dig tid og penge, og så sikrer det dig også en rød tråd i din markedsføring. Vi sikrer, at der er en genkendelig visuel identitet på tværs af alle de platforme, du er synlig. Dine interessenter har dermed mulighed for lettere at huske dig samt danne sig et billede af dig, der ikke stikker i alle mulige forskellige retninger. Kunder har lettere ved at genkende og huske konsistente brands.

Dig fremfor alt

Hos Graphic House arbejder vi altid efter: Dig fremfor alt. I et samarbejde med os, skræddersyer vi sammen en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi laver en plan for, hvor og hvordan du bedst kan blive set. For at blive set handler i høj grad om, hvordan du vil ses.

Vi stiller os til rådighed som din kompetente sparringspartner og sørger for, at du bliver set! Det frigiver værdifuld tid for dig, som du i stedet kan bruge på forretningen.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du bliver set?

Kontakt os og hør nærmere!

 

Ole Thomsen
Projektleder og ejer
20 33 09 77
ole@graphichouse.dk
Klaus Thomsen
Projektleder og ejer
40 59 17 89
klaus@graphichouse.dk