Vi er stolte af alle vores cases

Bywood

For Bywood har vi stået for den gennemgående online visuelle identitet. Det har været alt fra nyt logo og webdesign til eksekvering af Google Ads kampagner og daglig styring af SoMe.

Som iværksætter har man brug alt og budgettet er ofte lille. Det er ikke nok at have en hjemmeside/webshop eller et visitkort, og finder man én der er god til at programmere eller lave visuel identitet er de måske ikke de skarpeste til analytics, SEO og Adds på SoMe. Hos Graphic House finder du det hele – kvalitativt fra øverste hylde, uden at erhvervskontoen bliver pelset. Derfor kan jeg kun anbefale et full-range service samarbejde med Graphic house.”
Morten Lund Hejbøl
E-commerce entreprenør

Læs hvordan vi hjalp Bywood med deres markedsføring

Logo og hjemmeside

Graphic House har været med siden efteråret 2020 hos Bywood, hvor vi har været en del af at skabe virksomhedens visuelle identitet. Vi har derfor designet Bywood’s logo, som er udført i en enkel og minimalistisk stil.

I samarbejdet er vi også blevet taget med online, hvor vi har udarbejdet og designet en skræddersyet hjemmeside i tæt samarbejde med Bywood.

Som et led i den digitale markedsføring har vi lavet søgemaskineoptimering (SEO) og Google Ads. Målet med den digitale markedsføring er at generere leads og øge kendskabet til den endnu meget unge virksomhed – hvorfor det netop har været vigtigt at gøre virksomheden mere synlig på søgemaskiner.

Sociale medier

Fra årsskiftet tog vi det næste skridt i samarbejdet, og iværksatte nye online tiltag i form af sociale medier. Her udvikler vi løbende content til Instagram og Facebook. Udover almindeligt organisk indhold, laver vi forskellig annoncering målrettet både lokale og nationale målgrupper.

Fordi vi udfører en bred pakke af marketingindsatser for Bywood, kan vi skabe en rød tråd gennem hele markedsføringen og en gennemgående visuel identitet.

Skal vi tage en snak sammen?

Er du lun på tanken om at lade os stå for din online markedsføring, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Det er helt uforpligtende. Vi er altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt omend det omhandler annoncering, SEO eller din online visuelle identitet.

Andre cases vi er stolte af​

Scanpotec

SEO, Web

Jensen Brød

Visuel identitet

STARCO

Billedredigering

Hvad kan vi hjælpe med?

Rejs med os

Tak fordi du vil snakke med os

Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Tag du bare en kop kaffe mens du venter