Vi er stolte af alle vores cases

MATCHBILER

Vi er både ansvarlige for kontinuerlig promovering af MATCHBILER og træder til, når nye og/eller tilbagevendende indsatser promoveres.

Læs hvordan vi hjalp MATCHBILER med deres markedsføring

MATCHBILER har siden 1989 forhandlet både nye og brugte biler og har gennem 30 år været i gennem en voldsom udvikling. I dag er virksomheden blandt Danmarks største og mest eksklusive bilhuse. Hos Graphic House udfører vi en bred vifte af både online og offline indsatser for MATCHBILER.

Digital markedsføring

I samarbejdet med MATCHBILER er vi gået online, og vi har bl.a. hjulpet med udarbejdelse af deres online strategi. En del af strategien har været indsatser via Google Ads og søgemaskineoptimering (SEO). Som en af Danmarks største bilhuse, er det vigtigt at være synlig på søgemaskiner som f.eks. Google.

Vi har dertil hjulpet MATCHBILER med udarbejdelsen af deres hjemmeside, så den udtrykker troværdighed, og så potentielle kunder får et godt førstehåndsindtryk når de besøger MATCHBILER online.

Ydermere tekstforfatter vi løbende nyheder til hjemmesiden og til deres e-mail-nyhedsbreve, med fokus på leadgenerering og kundeloyalitet.

Sociale medier

Vi håndterer MATCHBILERs sociale medieplatforme, Facebook, Instagram og LinkedIn, hvortil vi dagligt udvikler og poster content. Vi udvikler og målretter indholdet til de specifikke platforme og deres målgrupper, så virksomheden får mest muligt ud af indholdet. Vi laver organisk indhold til alle tre platforme og annoncering på Facebook og Instagram.

Offline markedsføring

Udover den brede vifte af online indsatser, så udformer vores grafikere også forskellige tryksager til offline markedsføring såsom brochurer, plakater, visitkort osv.

Skal vi tage en snak sammen?

Er du lun på tanken om at lade os stå for din online markedsføring, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Det er helt uforpligtende. Vi er altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt omend det omhandler annoncering, SEO eller din online visuelle identitet.

Andre cases vi er stolte af​

Scanpotec

SEO, Web

Bywood

Google Ads, SoMe, Web

Jensen Brød

Visuel identitet

Hvad kan vi hjælpe med?

Rejs med os

Tak fordi du vil snakke med os

Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Tag du bare en kop kaffe mens du venter