Vi er stolte af alle vores cases

Scanpotec

Vi har stået for Scanpotecs nye hjemmeside. Derudover har vi eksekveret en effektiv SEO strategi, som har været med til at forøge deres synlighed på Google.
Scanpotec

Læs hvordan vi hjalp Scanpotec med deres markedsføring

Scanpotec er en dansk virksomhed, som er specialister i nødstrømsløsninger og generatoranlæg til alle brancher hvor forretningskritiske applikationer har behov for sikring af en uafbrudt strømforsyning.

Ny professionel, SEO-venlig hjemmeside

I tæt samarbejde med Scanpotec designede og udarbejdede vi deres nye skræddersyet hjemmeside. Hjemmesiden blev fra start udarbejdet med SEO optimering i fokus. Derfor blev der brugt et template uden unødvendige filer, som forøger antallet af requests. Det samme var gældende for de plugins, som der blev brugt. Bl.a. derfor sikrede vi en rigtig god score ift. hastigheden på Google Pagespeed Insights.

Scanpotec Google Pagespeed Insights resultat

Eksekvering af SEO strategi

Scanpotec ønskede mere synlighed i de organiske søgeresultater. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at forbedre deres SEO. Den organiske trafik er siden vores arbejde steget med over 100%, hvilket indikerer vi er på rette vej. Det er et konstant arbejde for os, og vi er sikre på, vi kan nå endnu bedre resultater endnu.

Skal vi tage en snak sammen?

Er du lun på tanken om at lade os stå for din online markedsføring, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Det er helt uforpligtende. Vi er altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt omend det omhandler annoncering, SEO eller din online visuelle identitet.

Andre cases vi er stolte af​

Bywood

Google Ads, SoMe, Web

Jensen Brød

Visuel identitet

STARCO

Billedredigering

Hvad kan vi hjælpe med?

Rejs med os

Tak fordi du vil snakke med os

Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Tag du bare en kop kaffe mens du venter