Et grafisk design skal forene tekst og grafik i et design, som udstråler din visuelle identitet. Den visuelle identitet er vigtig for formidlingen af din virksomheds værdier og visioner. Det er nemlig afgørende, at der er genkendelighed mellem din hjemmeside, dit magasin, visitkort, flyers, annoncer, sociale medier osv. – det vil sige alle de steder, hvor din virksomhed er synlig.

Har du brug hjælp til din visuelle identitet og/eller dit grafiske design? Kontakt os i dag:

Kontakt os

Skab genkendelighed med din visuelle identitet

En visuel identitet eller en grafisk identitet er med til at adskille dig fra dine konkurrenter. Nøgleordet er genkendelighed. Din målgruppe møder din virksomhed mange forskellige steder – online såvel som offline, og her er det vigtigt, at de i løbet af et splitsekund genkender dig. Ved hjælp af logo, farver, billeder og typografi kan du skabe en samlet fortælling om din virksomhed – en fortælling, der både er let for din målgruppe at genkende og som vækker deres interesse.

Din visuelle identitet består derfor af flere elementer, bl.a.:

– Logo: Får du udviklet et skarpt logo, kan din målgruppe genkende dig ud fra det alene. Et godt logo er derfor alfa og omega
– Billeder: Billeder er en væsentlig del af din visuelle identitet. Her er det vigtigt, at du har en overordnet stil, der afspejler din virksomhed.
– Typografi: En skrifttype er ikke bare en skrifttype – den siger nemlig meget om din virksomhed. Brug derfor én skrift til alle dine materialer.
– Farver: Farver vækker følelser i os, og de spiller derfor en væsentlig rolle i at vække bestemte følelser hos din målgruppe.

Få styr på dine grafiske designopgaver

Grafiske designopgaver er mange ting, men fællesnævneren er, at det er vigtigt, at designet er gennemtænkt. Og det kan vi garantere dig for, at vores designs altid er! Vi hjælper dig med at designe visuelle koncepter, der inspirerer og vækker din målgruppes nysgerrighed.

Hos Graphic House udarbejder vi grafisk design til store såvel som små virksomheder og til alle anledninger. Det gælder bl.a. kreativ udvikling af alle former for tryksager, webdesigns og hjemmesider, designmanualer til din virksomheds fremtidige branding, logoer, emballage etc. Kort fortalt har vi erfaring med at arbejde med alle typer af visuelle opgaver.

Hos Graphic House kan du få hjælp med redigering af dine billeder og videoer. Flotte billeder i høj kvalitet kan være afgørende for, at du fanger din målgruppes opmærksomhed. Ingen bliver inspirerede af slørrede og uskarpe billeder. Vi optimerer dine billeder til bedst muligt kvalitet og sørger for, at de bliver ensartede.

Det kan være størrelsen skal ændres, elementer skal fritlægges, billederne skal retoucheres eller noget helt fjerde. Det kan også ske du har brug for at få rentegnet din billedgrafik og få den konverteret til vektorgrafik, hvilket vil give en stor kvalitetsforbedring. Log ind nedenfor og få forvandlet dine billeder til det, du ønsker.

Videoer er også et utroligt effektivt markedsføringsredskab, som du kan bruge til at formidle en masse budskaber om din virksomhed og dine produkter. Vi hjælper dig med at skrue en video sammen, der vækker opsigt. Det gælder uanset, om du vil have lavet en video ud fra et udvalg af billeder, eller om du har små videoklip, vi skal sætte sammen til en længere video. Ønsker du det, sætter vi også en outro på.

Besøg BILLEDSERVICE.DK og se mere
Se mere magi her

Brug for hjælp til din visuelle identitet
eller dit grafiske design?

Hos Graphic House tør vi godt afsløre hemmeligheden bag et godt grafisk design. Hemmeligheden er simpel. Det kræver dygtige, kreative og passionerede grafikere og multimediedesignere, der forstår dig og din virksomheds identitet. Vi har dem heldigvis hos Graphic House, og vi er glade for dem.

Har du ikke nødvendige kompetencer til at tage dine marketingmaterialer til ”the next level?” Fortvivl ikke. Vi har alsidige kompetencer inden for grafik design og visuel identitet og arbejder ud fra, at ingen opgaver er ens. Hvordan vi hjælper dig, afhænger derfor helt af din aktuelle udfordring.

Kontakt os i dag