Superbruger i InDesign og Photoshop

Graphic House søger kreativ og detaljeorienteret grafisk designer

Graphic House er et Aarhus-baseret grafisk marketingbureau i udvikling, og vi søger en grafisk designer, der skal være med til lave kreative grafiske løsninger, som skaber resultater for vores kunder og understøtter den enkelte kundes forretning.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et solidt marketing-team, hvor missionen er klar: Vi skal kommunikere de budskaber, vores kunder brænder for at få ud – skarpt og målrettet. Dine arbejdsopgaver spænder derfor bredt både online og offline. Du kommer bl.a. til at sidde med det kreative ansvar for magasiner, kataloger, annoncer, indhold til diverse digitale platforme samt forskellige grafiske ad hoc-opgaver, og du får rig mulighed for at sætte dit grafiske præg. Ligeledes er det vigtigt, at du er super stærk i Photoshop, da vi også har mange udfordrende retouch og billedbehandlingsopgaver.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du får frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt, energisk og motiverende team og en uformel og flad organisation, hvor der er korte beslutningsveje.

Derudover vil der løbende være opgaver med:

  • Tekniske opgaver i Illustrator
  • Video produktion
Dine kompetencer
  • Er uddannet grafisk designer – meget gerne med nogle års erfaring.
  • Er kreativ, grundig og ambitiøs.
  • Superbruger i Adobe-pakken – specielt inDesign og Photoshop.
  • Kan levere kreative løsninger både til offline og online platforme, da vi sidder med opgaver til begge kanaler.
  • Nyder at have mange bolde i luften og har mod på udfordringer.
  • Kan overholde deadline og arbejde selvstændigt, men er teamplayer af natur.
Ansøgning og tiltrædelse

Stillingen er fast og fuldtid. Løn bestemmes ud fra kvalifikationer. Er du interesseret, bedes du fremsende ansøgning og CV til ole@graphichouse.dk hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger løbende.

Om Graphic House

Hos Graphic House har vi en bred kundeskare og derfor mange alsidige opgaver. Vi er et marketingbureau, der beskæftiger sig med offline opgaver lige fra løsblade til større kataloger samt udarbejdelse af digitale platforme, håndtering af sociale medier, medieproduktion, tekstproduktion, tryksager samt meget meget mere. Vi har samlet mange forskellige ekspertiseområder, så vi kan levere den fulde marketingpakke.

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til Ole Thomsen på ole@graphichouse.dk eller tlf. 20 33 09 77.