En hjemmeside er i dag din virksomheds digitale hjerte. Den giver dine besøgende det digitale førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed. Den skaber troværdighed, gør jer synlige, og så kan den besøges døgnet rundt.

Giver din hjemmeside et godt digitalt førstehåndsindtryk? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at udvikle en hjemmeside, der flytter din forretning:

Kontakt os

Hvorfor have en hjemmeside?

Som virksomhed er det afgørende, at du har en hjemmeside. Den skal overgå dine brugeres forventninger og på en interessevækkende måde informere dem om, hvem du er, og hvad du laver. Internettet bliver nemlig brugt til hurtige søgninger, og det er vigtigt, at brugerne finder din hjemmeside som et attraktivt valg, der er værd at bruge tid på. For at fremstå som et attraktivt valg er det bl.a. vigtigt, at:

– Navigationen er let, så brugerne kan finde den information, de søger.
– Siden har et responsivt design og loader hurtigt – ikke mere end et par sekunder.
– Siden har et iøjefaldende layout, der inviterer til at gå på opdagelse.

Vigtigt løbende at opdatere din hjemmeside

Du har en hjemmeside, men er den også opdateret? Det er ikke nok at være til stede online – du skal løbende holde din hjemmeside i live. Gør du ikke det, risikerer du, at brugere får et negativt billede af din virksomhed. Sørg derfor altid for, at gammelt indhold bliver fjernet, løbende at uploade nye billeder og lancere nye funktioner.

Brug for en ny hjemmeside?

Hos Graphic House hjælper vi dig med at få succes online og skabe digitale oplevelser, der flytter din forretning. Vi har i mange år udviklet skræddersyede hjemmesider og tilbudt webløsninger af forskellig karakter. Vi laver alt fra mindre og simple hjemmesider til større og mere komplekse sider.

Vi kan give dig en løsning, som du kan være stolt af, som er til at betale og som minimum indeholder:

– Responsivt design
– SEO-baseret system
– Brugervenligt CMS-system – som WordPress eller Joomla
– Lækkert design

Når vi udvikler din hjemmeside, tager vi udgangspunkt i din målgruppe, laver sitemaps og udvikler designs og indhold. Kort fortalt styrer vi hele processen fra idé til den færdige hjemmeside går i luften. Og når hjemmesiden er online, hjælper vi dig med vedligehold, drift og opdatering af siden. Vi hjælper bl.a. med søgemaskineoptimering (SEO) og evt. annoncering via Google AdWords.

Kontakt os i dag