Graphic House søger i foråret 2023

Kommunikationspraktikant

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, marketing eller lignende, og har du lyst til at få omsat teori til praksis i et grafisk markedsføringsbureau med fart over feltet? Så har du muligheden nu.

Graphic House søger en kommunikationspraktikant til foråret 2023 til vores kontor i Aarhus. Du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af kommunikations- og markedsføringsopgaver, herunder:

Om dig

Du er studerende inden for kommunikation, marketing, medievidenskab eller lignende. Derudover forventer vi bl.a., at du:

  • Interesserer dig for markedsføring og begår dig ubesværet på tværs af sociale medier.
  • Er kreativ og skriver skarpt, levende og engagerende.
  • Har interesse for marketing og kommerciel kommunikation.
  • Er engageret og ikke er bange for at kaste dig ud i nye udfordringer.

Vi tilbyder

Hos os får du en praktik med en masse ansvar, udfordringer og ikke mindst en masse læring. Du bliver en del af et ungt, energisk og motiverende team med et godt socialt og kollegialt sammenhold, hvor nye idéer og inputs altid er meget velkomne. Derudover tilbyder vi frokost, kageordning og fredagsøl.

Interesseret?

Praktikperioden løber som udgangspunkt fra starten af februar og 5-6 måneder frem afhængigt af din uddannelse. Praktikken er 37 timer ugentligt. Er du interesseret, bedes du fremsende ansøgning og CV til ch@graphichouse.dk hurtigst muligt.

Om Graphic House

Hos Graphic House har vi en bred kundeskare og derfor mange alsidige opgaver. Vi er et markedsføringsbureau, der beskæftiger sig med udarbejdelse af digitale platforme, håndtering af sociale medier, medieproduktion, tekstproduktion, tryksager samt meget meget mere. Vi har samlet mange forskellige ekspertiseområder, så vi kan levere den fulde markedsføringspakke.

Lær os bedre at kende her:

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til Christinna Skjødt på ch@graphichouse.dk eller 28 69 72 48.