Kompetencer

– vi sikrer dig rød tråd igennem hele markedsføringen

Uanset hvor meget vi skal lægge vores hjerner i blød, hvor højt vi skal råbe eller hvor visuelt vi skal udfolde os, så gør vi, hvad det kræver for, at du bliver set.
Vi er knivskarpe til markedsføring, og vi gør det på en måde, som matcher din virksomhed bedst.

Nedenfor ser du en række af vores kompetencer. Ønsker du et mere visuelt billede af, hvad vi kan, kan du gå på opdagelse i vores cases.

Grafisk produktion

Vi har hos Graphic House lavet mere end 100.000.000 layouts – måske flere eller lidt færre, men vi har lavet mange.

I rigtig mange år har vi lavet annoncer til vores kunder – og det med stor succes. Derfor er vi heller ikke blege for at skrue en annonce sammen til dig.

Hemmeligheden bag et godt layout er simpel; gode grafikere eller multimediedesignere – og sådan nogle har vi heldigvis et par stykker af hos Graphic House.

Et layout skal forene tekst og grafik i et design, som siger det, man havde tiltænkt.

Helt simpelt:
Få budskabet til at brænde igennem på en lækker måde.

Ofte er det forskelligt, hvad et layout skal bruges til:
Annoncer, reklamer, brochurer, flyers, visitkort, websites, plakater, flash bannere, invitationer, beachflag, logoer (og vi kunne vi blive ved) – faktum er, at vi kan levere lige det, du gerne vil have. Så sig til.

Strategi og kampagner

Hos Graphic House sidder vores markedsføringskonsulenter klar til at hjælpe dig med strategi og kampagneplanlægning.

I tæt samarbejde med kunden lægger vi den strategi, som sikrer, at vi opnår målsætningerne og rammer den rigtige målgruppe på den rigtige måde. Vores strategier binder markedsføringen sammen, men vi laver også strategier for de enkelte kanaler, så vi sikrer en rød tråd på sociale medier, at websitet giver en optimal brugerrejse eller at nyhedsbrevene sikrer loyalitet.

Vi laver også kampagne- og medieplanlægning, så hvis din virksomhed skal ud over stepperne og sikre optimal udnyttelse af annoncekronerne, så er det os, du skal have fat i.

Websites

En hjemmeside er det digitale førstehåndsindtryk – det er det første, du ser, bedømmer og har føling med. Derfor har det stor betydning for din virksomhed og markedsføringen af den.

Hos Graphic House kan vi give dig en løsning, du kan være stolt af og sikre dig et godt førstehåndsindtryk.

Vi har i mange år udviklet websites og tilbudt webløsninger af forskellig karakter. Alt fra simple websites til større CMS systemer. Vi skræddersyer løsninger, der matcher den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Inden for websites er følgende blandt andet, hvad vi tilbyder:

 • Simple og komplekse websiteløsninger
 • Udvikling, design, indhold og implementering
 • Vedligeholdelse og drift af sitet

Se her et udsnit af de websites, som vi har lavet.

SEO

Search engine optimization, eller som vi siger på dansk; søgemaskineoptimering.

SEO er ikke til at komme udenom. Det handler om din placering på Google, hvordan du pleaser Googles algoritmer, og helt enkelt, hvordan du søgemæssigt får mest ud af det content, som du smider på nettet.

Hos Graphic House hjælper vi dig med tre essentielle opgaver i SEO, så du kommer øverst i søgemaskinerne:

 • Forståelse af din målgruppes søgehensigt: Vi finder søge-fraser for dig samt hensigten bag. Ved at forstå din målgruppe kan vi matche indholdet på din hjemmeside, så du dukker op i deres søgeresultater.
 • Identificering af tekniske elementer der forhindrer Google i at indeksere og forstå dit webindhold: Vi har ressourcerne til at monitorere din hjemmesides tekniske sundhed og løse de problemer, der opstår hen ad vejen.
 • Forståelse af SEO som en holistisk disciplin: Vi har viden om forskellige discipliner inden for SEO og deres indvirkning på Googles søgeresultater. Googles algoritme er mere kompleks end tidligere – vi sikrer, at du dukker op, når din målgruppe søger på internettet.

Sociale medier

De sociale medier er i dag en integreret del af danskernes liv, og de er derfor også en ideel kanal til markedsføring. Der opnås særligt gennem Facebooks billigere annonceringspriser sammenlignet med mere traditionelle medier.

Har jeres virksomhed allerede vundet indpas på de sociale medier, men har brug for at tage næste skridt og gøre det til en effektiv salgs- og brandingkanal?

Hos Graphic House:

 • Anbefaler vi de rette medier
 • Ligger strategi for implementering og brug af medierne
 • Opretter, implementerer og drifter vi sociale medier
 • Opsætter konkurrencer og andre kommercielle tiltag
 • Laver community management
 • Annoncerer

Lad os blive sociale sammen.

Content

God content er vigtigt for din markedsføring i den digitale tidsalder, uanset om det er på sociale medier, blogindlæg, websites, e-bøger, nyhedsbreve, annoncering eller noget helt syvende.

En god tekstforfatter er altid rar at have i baglommen, hvis man går og leger med tanken om at gøre sig i det der formidling. Og vi har heldigvis ikke andet i vores baglommer (end gode tekstforfattere)!
Vi har også skarpe folk til foto, video, grafik og illustrationer, som alt sammen er med til at sikre kvalitet i din markedsføring.

Skriver du til os, lover vi at skrive for dig.

Tryksager

Hvor får du det bedste produkt til den bedste pris? Og hvordan ved du, at kvaliteten på det, du bestiller, lever op til dine forventninger? Sandheden er, at det ved du først, når du har brugt en masse ressourcer på at undersøge det.

Hos Graphic House prioriterer vi tryksager højt, fordi vi handler på vegne af dig. Vi har været i branchen i mange år, og vi kender derfor et utal af leverandører og udbydere, som gør, at vi hurtigt kan skaffe dig de helt rigtige produkter.

Så har du brug for at få lavet eksempelvis kataloger, magasiner, løsblade, flyers, out- og indoor bannere, flag, roll-up, skilte eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig.

Der er ikke den tryksag, vi ikke kan lave. Og vi hjælper naturligvis med hele processen fra papirvalg til trykmetoder, pakning, adressering og forsendelse.

Foto- og videoproduktion til sociale medier

Kommunikér visuelt – det virker!

Dine følgere bladrer gennem deres feed hurtigere end nogensinde før. De er kritiske, og de ser dig kun, hvis de synes, at dit indhold er virkelig interessant.

Hos Graphic House ved vi, at et billede siger mere end tusinde ord. Derfor har vi specialiseret os i at tage billeder, filme og klippe mindre promotionsvideoer, som får din virksomhed og dine produkter til at fremstå mere interessante og professionelle på sociale medier.

Vi har et enkelt og effektivt set-up, som betyder, at vi;

 • er fleksible og hurtige til at eksekvere
 • kommer med idéoplæg og skaber den kreative ramme
 • er kvikke og dygtige til at klippe med speak og musik

Vi sørger for, at du får indhold i høj kvalitet, så din virksomhed skiller sig ud og bliver vist fra sin bedste side. Alt sammen får du til gode priser.

Promotionvideo
Med en promotionvideo kan du øge genkendeligheden af din virksomhed og samtidig skabe en interesse hos dine følgere for at besøge dig. I det følgende eksempel har vi lavet en promotionvideo for Café Sidewalk, som gør dem synlige i café-billedet ved Åen og fremhæver deres gode facetter. Derudover har vi også lavet en video, der viser et Åbent Hus-arrangement hos CARS.

Testimonial-video
Testimonials er gode, fordi de viser kundernes gode oplevelser med ens produkt, hvilket øger virksomhedens troværdighed. Kombinationen af testimonials og video er endnu bedre, for videoindhold er underholdende for dine følgere at se. Her har vi lavet en testimonial-video for VIABILER, hvor en tilfreds kunde fortæller om at testkøre en Toyota RAV4 Hybrid.

Reklamevideo
Visuelle oplysninger, for eksempel i form af video, bearbejdes hurtigere i hjernen end tekst, og derfor at vi mennesker vilde med video. I forbindelse med Black Friday lavede vi en reklamevideo for In Sport, hvor der blev sat fokus på udvalgte produkter, og budskabet blev understreget af et fedt speak, så videoen både blev båret af lyd og billeder.

Kampagnevideo
I forbindelse med kommunalvalget i 2017 lavede vi en række kampagnevideoer for Marc Perera Christensen fra Det Konservative Folkeparti. Videoerne blev brugt i en samlet annonceringsindsats på Facebook, så kendskabet til Marcs budskaber kunne blive udbredt til så mange som muligt.

Ring og få et uforpligtende tilbud, hvis dine følgere skal synes, at dine opslag er interessante.