Graphic House søger i foråret 2023

Multimediedesigner praktikant

Er du i gang med at uddanne dig til multimediedesigner, og har du lyst til at prøve kræfter med udarbejdelse af kreative løsninger til både online og offline platforme i et grafisk markedsføringsbureau? Så har vi praktikpladsen til dig.

Hos Graphic House søger vi en multimediedesigner-praktikant til foråret 2023 til vores kontor i Aarhus. Som praktiksted tilbyder vi et bredt arbejdsfelt, og vi giver dig muligheden for at sidde med de opgaver, der interesserer dig mest. Det kan bl.a. være:

Om dig

Du er i gang med at uddanne dig til multimediedesigner. Kreativitet, engagement og faglighed er det, der kendetegner dig. Vi forventer bl.a., at du:

  • Har interesse for grafisk design og udvikling af websites
  • Kan arbejde i mindst et af følgende programmer: Photoshop, InDesign og WordPress
  • Er kreativ og engagerende
  • Er klar på at kaste dig ud i nye udfordringer

Vi tilbyder

Hos os får du en praktik med en masse ansvar, udfordringer og ikke mindst en masse læring. Du bliver en del af et energisk og motiverende team med godt socialt og kollegialt sammenhold, og hvor nye idéer og inputs altid er meget velkomne. Derudover tilbyder vi frokost, kageordning og fredagsøl. 

Interesseret?

Praktikperioden løber som udgangspunkt fra starten af januar og 3 måneder frem, men med mulighed for forlængelse, hvis du vil skrive hovedopgave sideløbende med din praktik. Praktikken er 37 timer ugentligt og ulønnet. Er du interesseret, bedes du fremsende ansøgning og CV til matias@graphichouse.dk hurtigst muligt

Om Graphic House

Hos Graphic House har vi en bred kundeskare og derfor mange alsidige opgaver. Vi er et markedsføringsbureau, der beskæftiger sig med udarbejdelse af digitale platforme, håndtering af sociale medier, medieproduktion, tekstproduktion, tryksager samt meget meget mere. Vi har samlet mange forskellige ekspertiseområder, så vi kan levere den fulde markedsføringspakke.

Lær os bedre at kende her:

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til Matias Rosendal Damm på matias@graphichouse.dk eller 29 70 75 17.