Graphic House søger i foråret 2023

Multimediedesigner praktikant med flair for web

Er du i gang med en uddannelse inden for multimediedesign, og har du lyst til at få omsat teori til praksis i et grafisk markedsføringsbureau? Så har vi praktikpladsen til dig.

Hos Graphic House søger vi en multimediedesigner praktikant med flair for web til foråret 2023 til vores kontor i Aarhus. Som praktiksted tilbyder vi et bredt arbejdsfelt, og vi giver dig muligheden for at sidde med de opgaver, der interesserer dig mest. Det kan bl.a. være:

Om dig

Du er i gang med en uddannelse inden for multimediedesign. Kreativitet, engagement og faglighed er det, der kendetegner dig. Vi forventer bl.a., at du:

  • Har interesse for udvikling af websites
  • Kan arbejde i WordPress og har gerne erfaring med primært Elementor, men også gerne Avada
  • Har lidt erfaring med Photoshop
    • Har mod på at arbejde med video
  • Er kreativ og engagerende
  • Er klar på at kaste dig ud i nye udfordringer

Vi tilbyder

Hos os får du en praktik med en masse ansvar, udfordringer og ikke mindst en masse læring. Du bliver en del af et energisk og motiverende team med godt socialt og kollegialt sammenhold, og hvor nye idéer og inputs altid er meget velkomne. Derudover tilbyder vi frokost, kageordning og fredagsøl.

Interesseret?

Praktikperioden løber som udgangspunkt fra starten af januar og omkring 3 måneder frem. Praktikken er 37 timer ugentligt og ulønnet. Er du interesseret, bedes du fremsende ansøgning og CV til matias@graphichouse.dk hurtigst muligt.

Om Graphic House

Hos Graphic House har vi en bred kundeskare og derfor mange alsidige opgaver. Vi er et markedsføringsbureau, der beskæftiger sig med udarbejdelse af digitale platforme, håndtering af sociale medier, medieproduktion, tekstproduktion, tryksager samt meget meget mere. Vi har samlet mange forskellige ekspertiseområder, så vi kan levere den fulde markedsføringspakke.

Lær os bedre at kende her:

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til Matias Rosendal Damm på matias@graphichouse.dk eller 29 70 75 17.