Vi er altid stolte, når vi hjælper vores kunder med at forbedre deres markedsføringsplatforme. Et af vores seneste projekter er en ny hjemmeside til MATCHBILER, der siden 1989 har forhandlet både nye og brugte biler. MATCHBILER er i dag et af Danmarks største og mest eksklusive bilhuse.

Med siden får MATCHBILER et nyt logo og en dertilhørende grafisk profil. Siden afspejler samtidig nogle af de områder, som bilforhandleren satser ekstra på i fremtiden. Det gælder bl.a.:

  • Online salg af biler: På sigt er MATCHBILERs mål, at deres kunder skal kunne sidde derhjemme og bestille drømmebilen – og så får de den selvfølgelig leveret lige til døren!
  • MATCHLEASE: Leasing bliver mere og mere populært. Derfor ville MATCHBILER gerne have udvidet deres leasingsektion med endnu flere gode råd og mere information om, hvilke leasingformer bilforhandleren tilbyder.

Trænger dine markedsføringsplatforme til en overhaling?

Skal vi også hjælpe dig med at forbedre en eller flere af dine markedsføringsplatforme? Tøv ikke med at kontakte os. Du kan også læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med og blive klogere på hvilke andre kunder, vi har hjulpet.