Projekbeskrivelse

Smag & Slægt

Smag & Slægt er selskabet bag restauranterne Restaurant Martino, Restaurant Anker, Den Lille Kro, Marselisborg Havnekro og Restaurant MAST. Restauranterne drives af familien Schultz, og fælles for dem alle er forkærlighed for faget.

Samarbejdet med Smag & Slægt byder på mange forskelligartede online og offline opgaver. Vi har udarbejdet alt fra hjemmesider til de forskellige restauranter til løbende udvikling af forskellige digitale indsatser og udformning af menukort, skilte med mere. Vi bistår løbende med promovering af Smag & Slægts forskellige restauranter og hjælper, når nye og tilbagevendende indsatser skal markedsføres.

Vi holder restauranterne i live på tværs af platforme

Anker Restaurant

Anker Restaurant er en restaurant, der er inspireret af det franske køkken. Placeret ved træskibshavnen i Aarhus kan man både nyde en lækker frokost, mødes til aftenhygge med vennerne og fejre store øjeblikke som bryllupper og fødselsdage.

Vi har taget den gode madoplevelse online ved at udvikle en hjemmeside, der på en visuelt lækker og en brugervenlig måde lader besøgende finde de informationer, de har brug for, inden de skal nyde en hyggelig stund på restauranten.

Vi har taget den gode madoplevelse online med en visuelt lækker og brugervenlig hjemmeside.

Kontakt os

VI ER VENLIGE