Projekbeskrivelse

Sylvester Byg & Montage

Sylvester Byg og Montage er en virksomhed med næsten 15 år på bagen, der udfører byggeprojekter, store som små, for både private- og erhvervskunder. Virksomheden ønskede at optimere den digitale markedsføring og promovere deres solide håndværk.

Hjemmeside

Da vi startede samarbejdet med Sylvester Byg og Montage i begyndelsen af efteråret 2020, havde virksomheden ikke nogen hjemmeside. Derfor var første punkt på dagsordenen at udarbejde en hjemmeside, for at flere potentielle kunder kan finde frem til virksomheden, og vi kan få øget kendskabet til den. Vi både designede, opsatte og tekstforfattede hjemmesiden.

Vi ville skabe en platform, hvor det var nemt at finde informationer om Sylvester Byg og Montage, men det var også vigtigt for os, at virksomheden kunne promovere sig selv og sine færdigheder på hjemmesiden gennem tidligere byggeprojekter og referencer.

Logo

I forbindelse med udarbejdelsen af hjemmesiden designede vi også et nyt og mere moderne logo til Sylvester Byg og Montage. Dette logo er designet på en måde hvor det afspejler Sylvester-navnet, mens det understreger den bagvedliggende faglighed i virksomheden.

Sociale medier

I slutningen af 2020 blev vi enige om at udvide samarbejdet, og vi overtog håndteringen af deres sociale medier. Virksomheden havde allerede kontoer på begge medier, men ønskede at optimere indholdet og få et mere fast flow i deres content. Vi udvikler derfor nu ugentligt organisk indhold til både Instagram og Facebook for Sylvester Byg og Montage.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Graphic House. De er utroligt søde, meget dygtige og altid meget imødekommende. De følger opgaven helt til dørs og de hjælper til så længe man behøver det. Vores mål var at finde den røde tråd mht. at få hjemmeside og SOME til at hænge sammen og det har de formået at gøre til UG. De får de bedste anbefalinger fra os og det er bestemt ikke sidste gang vi bruger dem til vores markedsføring.

– Sylvester Byg & Montage

BESØG SYLVESTER BYG & MONTAGE

Kontakt os

VI ER VENLIGE
KONTAKT