Vi støtter KidsAid

Hvert år bliver over 60.000 syge børn og unge indlagt på de danske hospitaler. Et ALT for højt tal! Det, som syge børn drømmer allermest om, er at kunne holde fri fra deres sygdom og lave de samme ting som andre børn og unge – og her hjælper KidsAid. Det arbejde vil vi hos Graphic House gerne støtte!

Klaus Thomsen, der er medejer af Graphic House, siger:

”Emnet er noget, der rører mig dybt personligt – men forhåbentlig er det aldrig noget, jeg bliver direkte berørt af. Tanken om, at min søn, Oskar, skulle blive syg er så skræmmende, at jeg føler, at det er min pligt at hjælpe, og ”selv mange bække små gør en stor å”, som man siger. Derfor håber jeg også, at mange vil støtte op!”

KidsAid: Stort af Graphic House

Henrik Lundorff, som er sekretariatschef hos KidsAid, udtaler om Graphic House og ejer Klaus Thomsen:

”Jeg ved, at dette emne ligger tæt på Klaus’ og dermed Graphic House’ hjerte, og vi er hos KidsAid derfor meget glade for, at de støtter op om vores arbejde til gavn for de syge børn i Danmark.”

Mere om KidsAid

KidsAid er en landsdækkende organisation, hvis primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde hos sygdomsramte børn og unge. Organisationen har eksisteret siden år 2000, og har siden da sørget for, at børn- og ungeafdelinger på hospitaler har fået TV, tablets til underholdning, vægmalerier til at gøre opholdene hyggelige, samt besøg af klovne, teatre og meget andet! Udover økonomisk støtte afvikler KidsAid også 10-12 unikke oplevelser hvert år, hvor de syge børn og unge får mulighed for at kunne opleve eksempelvis koncerter, sportsbegivenheder og teaterstykker.

80% af de indsamlede midler hos KidsAid går til børneafdelinger på landets hospitaler, og 20% går til unikke oplevelser og anden støtte til børn.

Se dette unikke spot, som beskriver behovets for KidsAid’s arbejde (link til youtube).

Kids Aid Web www.kidsaid.dk