Himmerland Golf & Spa Resort

Nyt website
Himmerland Golf & Spa Resort har eksisteret siden 1979 og er i dag et af Danmarks største golf resorts. De kan ovenikøbet bryste sig af titlen ’Danmarks bedste golfhotel’ for 4. år i træk.

Den titel forpligter, så i 2017 indledte vi her hos Graphic House et samarbejde med Himmerland Golf & Spa Resort om at opdatere deres hjemmeside og give den et bedre informationsflow. Vores arbejde har bestået i at redesigne og genopbygge deres hjemmeside, så den passer til brugernes behov i 2018 og til Himmerland Golf og Spa Resorts stærke navn.

Design og data i forening

Vi har i arbejdet med Himmerland Golf og Spa Resort gentænkt, hvordan man bygger hjemmesider op, så undersiderne er overskuelige for brugerne, og så den ønskede information hurtigt kan findes. Derfor har et af nøgleordene i udarbejdelsen af hjemmesiden være brugervenlighed. I løsningen er der lagt vægt på en flydende brugeroplevelse med fokus på online bookinger og konverteringer.
Sidens opbygning og design er lavet ud fra en databaseret tilgang, hvor blandt andet indholdet er bestemt af brugeradfærden. På den måde bliver hjemmesiden en levende, fremfor statisk, platform, som løbende kan modificeres.

Forbedring i placering

Udover at give siden et designmæssigt løft har vi også givet den et SEO-løft. Under lanceringen er der tænkt i SEO, brugervenlighed og hastighed, så siden ikke ville miste synlighed i overgangen fra gammel til ny. Den nye side har fra dag ét fået 6 ekstra placeringer på side 1 på Google og er total set gået gennemsnitligt 7 pladser frem målt på i alt 100 forskellige søgeord.

Resultatet af vores samarbejde er en ny, brugervenlig hjemmeside på alle devices, som skal give et højere antal bookinger og gøre Himmerland Golf & Spa Resort mere synlig.

I forbindelse med udarbejdelsen af Himmerland Golf & Spa Resorts nye hjemmeside, har vi også været en del af udformningen af flere andre elementer. Vi har redesignet deres nyhedsbrev, lavet en designguide, der sikrer rød tråd i markedsføringen, og professionaliseret deres digitale markedsføring via Display-annoncering, SEO/Adwords og sociale medier. Næste skridt bliver at udarbejde grafisk materiale og online elementer til business delen af Himmerland Golf & Spa Resort og understøtte deres fremtidige synlighed både online og offline.

Se det nye website her.

Himmerland Golf & Spa Resort Annoncering, Design, Grafisk produktion, SEO, Web www.himmerlandgolf.dk/