Århus Håndbold

Århus Håndbold havde et ønske om et nyt, moderne website, hvor brugervenlighed skulle være nøgleordet. Derfor udarbejdede vi en løsning, som er praktisk at tilgå, visuel flot, og nemt og enkelt kan administreres.

Hjemmesiden er blevet forbundet med webshop, sociale medier og live opdateringer af stilling, kampprogram og statistik fra Dansk Håndbold Forbund. Alt i alt et moderne website, som matcher Århus Håndbolds behov.

Ligeledes har vi fornøjelsen af at udarbejde langt størstedelen af det grafiske materiale, som Århus Håndbold distribuerer. Vi har på baggrund af Århus Håndbolds ønsker allerede skabt en ny og gennemgående visuel identitet: ny hjemmeside, nyt nyhedsbrev, nye professionelle Power Point-præsentationer, nye brochure til sponsorsalg og ny opsætning af kampprogram.

Alt sammen bygger på samme designprofil, så der er en rød tråd i måden, de markedsfører sig på.

“Det er vigtigt for Århus Håndbold, at vi skiller os ud. Det skal være nemt at identificere os, og måden vi kommunikerer på – online som offline – skal hænge sammen. Vi er derfor meget tilfredse med den måde, som Graphic House har formået at skabe en sammenhæng i vores visuelle udtryk på,” siger Jan Nielsen, Sportsdirektør, Århus Håndbold.

Århus Håndbold Content, Grafisk produktion, Tryksag, Web www.aarhushaandbold.dk