Privatlivspolitik

Privatlivspolitik2018-11-12T14:04:58+00:00

Privacy Policy

På denne side kan du læse om, hvordan Graphic House bruger dine oplysninger.
Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige, og vi behandler kun oplysninger, der er nødvendige og relevante for at opfylde vores oplyste formål.

Graphic House udgiver et nyhedsbrev flere gange årligt. Ved tilmelding giver du Graphic House tilladelse til at sende dig nyhedsbreve om markedsføring og marketing til den tilmeldte e-mail adresse. Du kan til enhver tid framelde dig. Ønsker du at framelde dig Graphic Houses nyhedsbrev kan det ske her

Behandling af personoplysninger

Vi indsamler persondata om dig, når du har givet os et informeret samtykke. Når du for eksempel oplyser dit navn og din e-mailadresse, synliggør vi altid over for dig, hvordan oplysningerne vil og kan blive brugt.

Vi indsamler og behandler persondata, når du tilmelder dig vores online nyhedsbrev og/eller er kunde hos Graphic House. Vi indsamler som udgangspunkt altid dit fulde navn, din e-mailadresse og din ip-adresse.

Efter du har givet os et informeret samtykke, indsamler vi løbende data, når du interagerer med vores hjemmeside. Den indsamlede data bruges til at tracke din adfærd på vores site og til at få et indblik i din læsning af vores nyhedsbrev, herunder bl.a. besøg på vores side og undersider samt åbning af og klik i vores nyhedsbreve.

Formål
Dine personoplysninger bliver behandlet til bestemte formål, når vi har en legitim grund. Lovlige grunde tæller særligt:
• Behandling efter samtykke
• Behandling efter lovkrav
• At vi er nødt til at indsamle oplysninger for at opfylde vores kontrakt med dig

Overordnet indsamler vi data, fordi vi gerne vil have et mere fyldestgørende billede af dig, vores andre besøgende samt eksisterende og potentielle kunder. Oplysningerne bruger vi til at optimere vores services og indhold, til at sende dig nyheder og informationer og for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Er du kunde hos Graphic House benytter vi også dine oplysninger, når vi sender fakturaer.

I fællesskab med Facebook indsamler og behandler vi oplysninger (delt dataansvar), når du besøger vores Facebook-side. Det gælder f.eks. dine kontaktoplysninger; ofte dit navn. Behandlingens formål er, at vi kan markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende. På nuværende tidspunkt er det umuligt for os at ændre Facebooks indstillinger for indsamling af data. Ønsker du ikke, at dine data behandles, bedes du derfor undlade at besøge vores Facebook-side.

De oplysninger du selv deler på vores offentligt tilgængelige side er som udgangspunkt tilgængelige på siden, så længe den eksisterer. Du kan dog gøre indsigelse med henblik på at få eventuelle opslag slettet. Vi anvender desuden Facebook-pixel til at indsamle besøgsstatistik.

Videregivelse af oplysninger

De indsamlede data kan ses af medarbejdere i Graphic House.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies.”

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Er du kunde, opbevarer vi dine oplysninger i henhold til regnskabsloven.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Samtykke

Du kan til enhver tid fortryde et samtykke ved at informere os herom. Fortryder du dit samtykke, sender vi dig ikke længere e-mails eller tracker din adfærd på graphichouse.dk via din e-mailadresse. Du framelder dig vores nyhedsbreve via et link nederst i hver enkelt mail. Du kan også skrive til os på info@graphichouse.dk

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@graphichouse.dk. Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk.

Revidering af privatlivspolitikken

Fra tid til anden forbeholder vi også retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Den gældende privatlivspolitik vil til enhver tid være at finde på vores hjemmeside. Foretager vi væsentlige ændringer, vil du blive oplyst herom.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Denne hjemmeside udbydes af:
Graphic House
Hermodsvej 18, 1 tv. 8239 Åbyhøj
Tlf. 25 20 80 00
E-mail: info@graphichouse.dk
CVR nr.: 2961 3567

Cookies

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

KLIK HER

4. Formål med cookies på vores website

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor styre ofte samme annonce vises. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies: