Det handler om at blive set

– og det kan vi hjælpe dig med!

Hos Graphic House handler markedsføring blandt andet om at blive set. Vi er et full-service bureau, og det betyder, at vi ikke kun hjælper dig med at blive set ét sted, men mange steder. Både af kunder, kommende kunder og af alle dine andre interessenter.

 

Få styr på din markedsføring

Når din virksomhed skal markedsføres, lægger vi hjernerne i blød og sørger for, at vi på den mest effektive måde markedsfører dig og din virksomhed. Vi gør alt for at matche dine behov og er knivskarpe på hele markedsføringen – uanset om det er online eller offline.

Vi tænker din virksomhed ind i en samlet markedsføringsstrategi, så vi på den måde rammer dine “kunder” og får strategi, budget og resultater til at gå op i en højere enhed.

 

Skab opmærksomhed som første step

Når vi har gjort din virksomhed synlig og skabt opmærksomhed på alle relevante platforme for din målgruppe, er vi allerede godt på vej. At blive set handler om at få dine interessenter til at have din virksomhed top-of-mind. Jo bedre din målgruppe kender dig, jo bedre kan du få dem til at handle. Det kan eksempelvis være i form af en ny kontakt, en opringning, et køb, et samarbejde eller en helt femte handling. Spred ordet om, at du er til, og hvem du er – det er første step.

 

Saml din markedsføring ét sted, og bliv genkendt

Vores brede skare af kompetente medarbejdere gør det muligt for os at varetage alle slags opgaver inden for online markedsføring og tryk – herunder design, layout, rentegning, tekstforfatning, hjemmesider, sociale medier, SEO og meget andet! Det betyder, at du har mulighed for at samle al din markedsføring hos os fremfor at have det spredt ud forskellige steder. Det sparer dig tid og penge, og så sikrer det dig også en rød tråd i din markedsføring. Vi skaber en genkendelig visuel identitet på tværs af alle de platforme, du er synlig på. Dine interessenter har dermed mulighed for lettere at huske dig samt danne sig et billede af dig, der ikke stikker i alle mulige forskellige retninger.

 

Dig fremfor alt

Hos Graphic House arbejder vi altid efter: Dig fremfor alt. I et samarbejde med os, skræddersyer vi sammen en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi laver en plan for, hvor og hvordan du bedst kan blive set. For at blive set handler i høj grad om, hvordan du vil ses. Vi stiller os til rådighed som din kompetente sparringspartner og sørger for, at du bliver set! Det frigiver værdifuld tid for dig, som du i stedet kan bruge på forretningen.

 

Vil du gerne vide mere om, hvordan du bliver set?

Kontakt os og hør nærmere!

 

Ole Thomsen
Projektleder og ejer
20 33 09 77
ole@graphichouse.dk