Når vi skal finde svar på spørgsmål, er Google blevet manges go-to. Derfor er det afgørende, at din hjemmeside er blandt søgeresultaterne, når der bliver søgt efter services eller produkter, som du forhandler. Er din hjemmeside i top på Google, øges trafikken til din side, og din målgruppe bliver i højere grad bevidst om din virksomhed. Begge dele har stor betydning for din forretning og for din bundlinje. To måder at blive fundet på Google på er ved at arbejde med SEO og Google Ads.

Har du brug for hjælp til SEO og/eller Google Ads?
Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os

SEO – bliv fundet på Google

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization – oversat til dansk: Søgemaskineoptimering. Arbejdet med SEO handler om at optimere din hjemmeside, så den får gode placeringer på Google og bliver fundet af din målgruppe.

For at sikre online synlighed i de organiske søgeresultater på Google er der mange forhold, der skal arbejdes med. Der skal f.eks. laves en søgeordsanalyse, hvor de søgeord, som dine brugere anvender, når de leder efter det produkt eller de services, du tilbyder, identificeres, og der skal arbejdes med teknisk SEO, bl.a. indeksering, mobilvenlighed, hastighed og linkbuilding.

Alt sammen udarbejdes med formålet om at trække trafik til din hjemmeside, så den har en højere placering end dine konkurrenters side – og allerhelst så du er at finde på side 1, da mange ikke klikker videre på side 2. Men SEO handler også om at forbedre din hjemmeside, så brugerne får en så god oplevelse som muligt.

Det kan dog være tidskrævende at arbejde med SEO, men det er en fornuftig investering på sigt, da SEO er med til at gøre din virksomhed synlig over for din målgruppe, og heldigvis står vi klar til at hjælpe dig.

SEO – sådan hjælper vi dig

Hos Graphic House har vi mange års erfaring med at arbejde med SEO, og vi kan derfor både hjælpe dig med at komme godt i gang med SEO-arbejdet og med at forbedre dit eksisterende SEO-arbejde. Helt konkret hjælper vi dig med tre essentielle opgaver, så du kommer øverst i søgemaskinerne:

– Forståelse af din målgruppe søgehensigt: Vi finder søgefraser for dig samt hensigten bag. Ved at forstå din målgruppe kan vi matche indholdet på din hjemmeside, så du dukker op i deres søgeresultater.
– Identificering af tekniske elementer, der forhindrer Google i at indeksere dit webindhold: Vi har ressourcerne til at monitorere din hjemmesides tekniske sundhed og løse de problemer, der opstår hen ad vejen.
– Forståelse af SEO som en holistisk disciplin: Vi har viden om forskellige discipliner inden for SEO og deres indvirkning på Googles søgeresultater.

Og så hjælper vi dig med at skrive SEO-teksterne, så de engagerer dine brugere og rangerer højt på Google.

Kom øverst på Google med Google Ads

Udover at arbejde med at få så gode organiske placeringer som overhovedet muligt, kan du også oprette annoncer på Google. De annoncer bliver vist i toppen på Google, når du har foretaget en søgning. Med Google Ads betaler du for at blive placeret højt på Google. Visningen af Google Ads annoncer er gratis – du betaler udelukkende, når en bruger klikker. Det er relativt ukompliceret at komme i gang med at annoncere på Google, men for at gøre det succesfuldt kræver det dog erfaring med og viden om, hvordan man rammer lige netop din målgruppe, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig mange års erfaring med at udarbejde målrettede annoncer på Google.

Det er en god idé både at arbejde med SEO og Google Ads. Når du både bliver vist i organiske og betalte søgeresultater synliggør du nemlig over for brugeren, at du er en vigtig aktør i branchen, og det kan være med til at skabe troværdighed.

 

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med SEO og/eller Google Ads.

Kontakt os i dag