ENERGISKE TELEFONSÆLGERE TIL AT STYRKE SALGET I GRAPHIC HOUSE

ENERGISKE TELEFONSÆLGERE TIL AT STYRKE SALGET I GRAPHIC HOUSE

Graphic House er et Aarhus-baseret grafisk marketingbureau i udvikling, og vi søger 1-2 telefonsælgere, der vil være med til at løfte den opsøgende salgsindsats. Arbejdet består i at sælge vores digitale markedsføringsløsninger til kunder i forskellige brancher. Det er vigtigt for os, at du har gåpåmod, er klar til at hjælpe med at sparke døre ind og ikke mindst brænder for telefonsalg.

OM DIG

Du er den rette til jobbet, hvis:

  • du brænder for telefonsalg.
  • du er udadvendt og elsker at tale i telefon.
  • du har evnen til at sætte dig ind i kunders forretninger.
  • du har en energisk og proaktiv tilgang til opgaveløsning.
  • du har erfaring med telefonsalg.
  • du interesserer dig for digital markedsføring, og hvordan forskellige digitale løsninger kan hjælpe forskellige kunder.

VI TILBYDER

Hos os får du et spændende og udfordrende job, hvor du får frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du bliver en del af et energisk og motiverende team med et godt socialt og kollegialt sammenhold, og hvor nye idéer og inputs altid er meget velkomne.

ANSØGNING OG TILTRÆDELSE

Stillingen er 10-20 timer ugentligt, men kan justeres efter aftale. Er du interesseret, bedes du fremsende ansøgning og CV til ole@graphichouse.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi vurderer kandidater løbende.

OM GRAPHIC HOUSE

Hos Graphic House har vi en bred kundeskare og derfor mange alsidige opgaver. Vi er et marketingbureau, der beskæftiger sig med udarbejdelse af digitale platforme, håndtering af sociale medier, medieproduktion, tekstproduktion, tryksager samt meget meget mere. Vi har samlet mange forskellige ekspertiseområder, så vi kan levere den fulde marketingpakke.

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at henvende dig til Ole Thomsen på ole@graphichouse.dk eller 20 33 09 77.

Hos Graphic House har vi en bred kundeskare og derfor mange alsidige opgaver. Vi er et markedsføringsbureau, der beskæftiger sig med udarbejdelse af digitale platforme, håndtering af sociale medier, medieproduktion, tekstproduktion, tryksager samt meget meget mere. Vi har samlet mange forskellige ekspertiseområder, så vi kan levere den fulde markedsføringspakke.

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at
henvende dig til Ole Thomsen på ole@graphichouse.dk eller 20 33 09 77.

SE ET UDVALG AF VORES CASES
SE ET UDVALG AF VORES CASES

Kontakt os

VI ER VENLIGE
KONTAKT