Forside

/ Ny webshop

Få skudt gang i salget med en skræddersyet webshop

En skræddersyet og stilren webshop driver mere trafik og øger salget. Hos os kan du designe din webshop præcis som ønsket, uden at gå på kompromis med brugeroplevelse og funktionalitet.

Ny webshop dashboard

Bliv taget seriøst af dine kunder

En moderne hjemmeside genererer flere salg

Generer mere trafik

Få flere besøgende på din side

Skræddersyede løsninger

Få en unik løsning – tilpasset dig og dine behov

Det hjælper vi dig med

Skræddersyet design

Vi leverer unikke webshops, der er tilpasset din virksomheds brand og specifikke behov, så du skiller dig ud fra konkurrenterne.

Responsivt design

Vores webshops er optimeret til at fungere perfekt på alle enheder, fra smartphones til desktops, hvilket sikrer en fremragende brugeroplevelse og mere trafik.

Brugervenlighed

Vi fokuserer på en intuitiv og nem navigering, så dine kunder hurtigt kan finde og købe det, de leder efter – og blive hurtigt inspireret til dét, de ikke vidste, de manglede.

Funktionalitet

Vi implementerer avancerede funktioner, der understøtter dine forretningsmål, herunder betalingsgateways og brugerdefinerede integrationsmuligheder.

SEO-optimeret

Vores webshops er opbygget med SEO for øje, hvilket hjælper med at forbedre din synlighed online og tiltrække mere trafik.

Skalerbarhed

Vi skaber en webshop, der kan vokse med din virksomhed, så du nemt kan tilføje nye funktioner og produkter efterhånden som du vokser, vækster og ekspanderer.

Du ejer 100% webshoppen

Vi har ingen skjulte bindinger eller bøvlede kontrakter. Du ejer 100% webshoppen, når den er færdig, men vi hjælper dig meget gerne med håndteringen af den efterfølgende.

Løbende support

Vi tilbyder vedligeholdelse og support, der garanterer, at din webshop altid fungerer optimalt og er opdateret med de nyeste funktioner og dine største ønsker.

Fra umoderne til uundgåelig: Design din webshopsucces hos os!

En sløv og gammel webshop risikerer at skræmme kunder væk. Med en webshop fra Graphic House kan du slippe bekymringerne.

Vi specialiserer os i at skabe webshops, der kombinerer brugervenlighed med avanceret funktionalitet. Vi fokuserer på at designe en webshop, der ikke kun ser fantastisk ud, men som også er intuitiv og nem at navigere. Vores mål er at sikre, at dine kunder har en problemfri oplevelse, uanset om de handler fra en computer, tablet eller smartphone.

Med en webshop fra Graphic House får du ikke kun en moderne og brugervenlig platform, men også en SEO-optimeret løsning, der forbedrer din synlighed på søgemaskinerne. Vi fokuserer på at sikre, at din webshop er designet til at rangere højt i søgeresultaterne, hvilket øger din trafik og tiltrækker flere kunder.

Webbureau i Aarhus - vi laver hjemmesider og webshops

Fra opdateringer til optimering: Vi passer godt på din webshop

I en webshop er der altid en masse, der hurtigt kan ændre sig. Det kan være nye produkter og services, eller tilbudskampagner der skal tilføjes.

Hos Graphic House tilbyder vi kontinuerlig service og løbende opdateringer til din webshop, så du altid er sikret en opdateret og velfungerende platform. Vi sørger for, at din webshop forbliver teknisk opdateret med dine nyeste produkter og services.

Vi står for, at alle funktioner er optimeret, så du kan fokusere på at drive din forretning. Uanset om det handler om nye indholdsopdateringer, designjusteringer eller tekniske opdateringer, står vi klar til at sikre, at din webshop konstant er i topform og klar til at levere en optimal brugeroplevelse for dine kunder.

Lad os hjælpe med de integrationer, der passer til din forretning

For at skabe en effektiv og brugervenlig webshop er det afgørende, at alle dine systemer arbejder sammen problemfrit. Hos Graphic House tilbyder vi integrationer, der gør det nemt at forbinde din webshop med de mest populære betalingsløsninger, fragtløsninger, økonomisystemer m.m.

Vi sikrer, at din webshop kan håndtere betalinger sikkert, automatisere fragtprocesser og synkronisere med dit økonomisystem, så du altid har styr på lager, fakturering og bogføring. Med vores ekspertise i integrationer kan du fokusere på din forretning, mens vi sørger for, at alt teknisk spiller sammen på din webshop.

Uanset om du har brug for simple integrationer eller komplekse systemer, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe en skræddersyet løsning, der matcher dine behov og din forretning. Har du en efterspørgsel på en integration, så kontakt os.

Integrationer til webshop

Vi har med stolthed varetaget løsninger for 750+ kunder

GreenCharge fik lavet en moderne webshop

Fremtidens energi møder fremtidens webshop

Graphic House har i samarbejde med GreenCharge udviklet en moderne og brugervenlig webshop, der er skræddersyet til deres behov.

GreenCharge, som leverer grønne energiløsninger, ønskede en webshop, der ikke kun afspejlede deres bæredygtige værdier, men også gav kunderne en problemfri og intuitiv oplevelse.

Vi fokuserede på at skabe et stilrent design, der gjorde det nemt for kunderne at finde produkter og beregne, hvilket solcelleanlæg, der er det perfekte for dem. Den nye webshop er responsiv, så den fungerer optimalt på alle enheder, hvilket er afgørende i en tid, hvor mange kunder shopper fra både smartphones og tablets. Samtidig har vi sørget for en solid SEO-struktur, så GreenCharge kan forbedre deres synlighed på søgemaskinerne og tiltrække flere besøgende.

Med vores løbende support og opdateringer er GreenCharge sikret en webshop, der forbliver opdateret og konkurrencedygtig i en hurtigt voksende branche.

NY webshop case

Responsivt design

GreenCharges nye webshop er lavet 100% responsiv, så den er nem at navigere uanset om du besøger den fra mobil, tablet eller computer.

Custom prisberegnere

Vi hjalp GreenCharge med at udvikle custom prisberegnere, som hjælper kunden med at finde et passende solcelleanlæg ud fra deres forbrug.

Din vej til din nye webshop

Vi gør det nemt og overskueligt – du skal bare tage kontakt til os.

1.
Et uforpligtende opstartsmøde
Vi starter processen med et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og krav til din nye webshop. Du får tilknyttet en dedikeret webdesigner, der hjælper dig med at skabe en skræddersyet webshop, der passer til dine forretningsbehov – også dem, du måske ikke selv har tænkt på.
1.
2.
Designoplæg til webshoppen
Efter opstartsmødet udarbejder vi et oplæg på design af webshoppen. Du får mulighed for at gennemgå designet, før vi går videre med selve opbygningen. På den måde sikrer vi, at webshoppen rammer den ønskede stil 100%, og du er tryg ved det visuelle udtryk.
2.
3.
Udvikling af din webshop
Herefter går din webdesigner i gang med at udvikle webshoppen. Vi holder en tæt dialog undervejs, så vi løbende kan finjustere design og funktioner, og sikre, at din webshop lever op til dine forventninger og krav.
3.
4.
Din webshop går live
Når webshoppen er færdigudviklet, bliver den lagt online på dit domæne, og du kan nemt administrere produkter, ordrer og indhold via et brugervenligt CMS system, WordPress.
4.
5.
Løbende support og opdateringer
Hvis du ønsker det, tilbyder vi løbende support og opdateringer til din webshop. Vi sørger for, at alt fra tekniske opdateringer til nyt indhold bliver håndteret, så din webshop altid kører optimalt og leverer en fejlfri oplevelse på alle enheder
5.

Er du blevet overbevist?
Så kontakt os eller prøv vores prisberegner

Lad os sparke liv i din forretning med en moderne webshop. Kontakt os i dag eller prøv vores prisberegner

Hvad er formålet med din nye webshop?

Vælg herunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Last Page

Hvor mange produkter skal på webshoppen?

Hvor mange produkter forventer du at have på din webshop?

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Last Page

Skal din webshop have specielle funktioner?

Det kunne eksempelvis være B2B log-in system eller abonnementsbetalinger m.m.

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Last Page

Skal webshoppen være på flere sprog?

Vælg herunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Last Page

Hvor klar er du med materiale?

Hvor klar er du med materiale til webshoppen som produktlister, tekster, billeder m.m.?

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Last Page

Hvornår skal din webshop være færdig?

Har du en deadline?

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Last Page

Udfyld formularen og få til sendt dit personlige prisestimat inden for 24 timer*

*Bemærk, at de 24 timer gælder på hverdage. Forespørgsler modtaget i weekender eller på helligdage behandles den følgende hverdag.