Et grafisk design skal formidle din virksomheds værdier og visioner

Grafisk design

Et grafisk design skal forene både tekst og grafik i et samlet design. Det design skal udgøre din virksomheds visuelle design. Det er nemlig afgørende, at der er genkendelighed mellem din hjemmeside, dit magasin, visitkort, flyers, annoncer, sociale medier osv. – det vil sige alle de steder, hvor din virksomhed er synlig.

Skab genkendelighed med en visuel identitet

En visuel identitet er med til at adskille dig fra dine konkurrenter. Nøgleordet her er genkendelighed. Din målgruppe møder din virksomhed mange forskellige steder – online såvel som offline, og her er det vigtigt, at de i løbet af et splitsekund kan genkende dig. Ved hjælp af logo, farver, billeder og font kan du skabe en samlet fortælling om din virksomhed – en fortælling der både er let for din målgruppe at genkende, og som vækker deres interesse.

Din visuelle identitet består derfor af flere elementer heriblandt:

Logo – Får du udviklet et skarpt logo, kan din målgruppe genkende dig ud fra det alene. Et godt logo er derfor alfa og omega.

Billeder – Billeder er en væsentlig del af din visuelle identitet. Her er det vigtigt, at du har en overordnet stil, der afspejler din virksomhed.

Font – En skrifttype er ikke bare en skrifttype – den siger nemlig meget om din virksomhed. Brug derfor én type font til alle dine materialer.

Farver – Farver har stor betydning for os, og derfor skal man vælge sin virksomheds farver med omhu, så man rammer de rigtige følelser hos modtageren.

Fang din målgruppes opmærksomhed

Hos Graphic House kan du få hjælp til redigering af dine billeder såvel som videoer. Flotte billeder i høj kvalitet kan være afgørende for, om du fanger din målgruppes opmærksomhed. Folk bliver sjældent inspirerede af slørede og uskarpe billeder. Derfor kan vi optimere dine billeder til bedst mulig kvalitet, så de går rent ind hos modtageren.

Vi kan heldigvis gøre meget for, at dine billeder står skarpt. Det kan være størrelsen skal ændres, elementer skal fritlægges, billederne skal retoucheres eller noget helt fjerde. Det kan også være, at du har brug for at få rentegnet din billedgrafik. 

Videoer er også et utroligt effektivt markedsføringsredskab, som du kan bruge til at formidle budskaber om din virksomhed og dine produkter. Vi hjælper dig med at skrue en video sammen, der vækker opsigt. Det gælder uanset, om du vil have lavet en video ud fra et udvalg af billeder, om du har små videoklip, vi skal sætte sammen til en længere video, eller om videoen skal bygges op af animationer. 

Brug for hjælp til din visuelle identitet eller dit grafiske design?

Hos Graphic House tør vi godt afsløre hemmeligheden bag et godt grafisk design. Hemmeligheden er simpel. Det kræver nemlig dygtige, kreative og passionerede grafikere, der forstår dig og din virksomheds identitet. Dem har vi heldigvis her hos Graphic House.

Har du ikke de nødvendige kompetencer eller tiden til at tage dine marketingmaterialer til ”the next level?” Fortvivl ikke. Vi har alsidige kompetencer inden for grafisk design og visuel identitet og arbejder ud fra, at ingen opgaver er ens. Hvordan vi hjælper dig, afhænger derfor helt af din aktuelle udfordring.