Få fritlagt dine billeder til både hjemmesider, produktbilleder eller tryksager

Fritlægning af billeder

Der skal stor erfaring til, før man kan få fritlagt sine billeder i høj kvalitet. Det skyldes, at det er et præcisionsarbejde, som kræver stor viden at kunne mestre. En fritlægning af et billede med mange fine detaljer som hår eller grene kan kun gøres med den rette teknik. 

Vi opfylder dine ønsker

Vi er klar over, at alle fritlægninger langt fra er ens. Derfor vil vi også gerne, at det færdige produkt skal leve op til dine forventninger. Så skulle du have ønsker til f.eks. størrelse, baggrund, filtype, beskæring eller skygge, så er vi også klar til at lave det i vores fritlægning

Lynhurtig levering Vi er lynhurtige, når det kommer til opgaver med fritlægning. Har du en større mængde billeder til fritlægning, så tag gerne kontakt til os, så finder vi en god og hurtig løsning.

Professionel service Vores professionelle grafikere tilbyder kun den bedste fritlægning af dine billeder. Vi arbejder altid for at skabe det bedste produkt til dig.

Alt under ét tag – Vi kan meget andet end fritlægning. Det betyder, at du kan få en fuld pakke med billedservice, som indeholder retouch, video og grafisk design. Vi tilbyder desuden også in-house hjemmesider og SoMe-markedsføring.

Fritlægning til hjemmesider

En velkendt talemåde er, at et billede siger mere end 1000 ord. Det er bestemt også tilfældet for de billeder, der fremgår på din hjemmeside

Siden skal ikke kun fremstå professionel, men også tillidsvækkende, og her spiller billederne en stor rolle. Hvis de billeder, der pryder hjemmesiden ikke er fritlagt ordentligt, så kan det være med til at forstyrre helhedsindtrykket af din hjemmeside.

Det er altså vigtigt med en professionel fritlægning af dine billeder. Her hos Graphic House har vi en række dygtige grafikere, der kan hjælpe dig med at fritlægge dine billeder. 

Skal vi også hjælpe dig med designet på hele din hjemmeside? Så er vores webdesignere gode til at implementere de fritlagte billeder på hjemmesiden, så det hele får et professionelt design. 

Læs mere om at få designet din hjemmeside hos os her.

Fritlægning af produktbilleder til webshop

Hvis du sælger dine varer online, så er det vigtigt at vise de bedste sider af produktet. Derfor er det også vigtigt at vise produktet frem med en neutral baggrund, så det egentlige produkt får fokus. Det er nemlig med til at give ro til øjet, når baggrunden ikke forstyrrer med unødig støj til billedet.

Hvis du gerne vil have dine produkter i miljøbilleder, så kan fritlægning faktisk også være en god vej frem. Det skyldes, at dine fritlagte produkter kan opstilles på en baggrund, hvor de passer ind. Det kan være en lampe i en stue for at give den rigtige stemning omkring produktet. 

Fritlægning til tryksager

Vi fritlægger billeder til mange forskellige typer virksomheder. Mange af billederne bliver også brugt til tryk heriblandt store bannere, magasiner og visitkort. Det betyder, at fritlægningen skal være af højeste kvalitet for at indgå som en naturlig del af tryksagerne.

Vores mange års erfaring som grafisk hus har givet hos egenskaberne til at tage os af små såvel som store billedservice sager. Vi laver desuden også tryksager for vores kunder helt fra bunden. Så skal vi fritlægge dine billeder, designe din tryksag og printe den, så står vi også klar til det.