Kom øverst på Google

SEO

Google er stedet, hvor vi finder svar på vores spørgsmål. Det er også her, at vi starter en søgning efter et bestemt produkt eller virksomhed. Det er derfor afgørende, at din hjemmeside er at finde højt i søgeresultaterne. Det vil øge trafikken til din side, og din målgruppe vil i højere grad blive bevidst om din virksomhed.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering på dansk. Når man arbejder med søgemaskineoptimering, handler det om at optimere din hjemmeside. Det gør vi, så den kan få gode placeringer på Google, og blive fundet af din målgruppe. For at sikre synlighed i de organiske søgeresultater på Google er der flere forhold, der skal arbejdes med.

Søgeordsanalyse af de søgeord dine brugere anvender

Linkbuilding så du får skabt dine links til din hjemmeside

Mobilvenlighed så dine brugere let kan tilgå din hjemmeside på deres mobiler

Hastighed da brugerne laver lynhurtige søgninger, og hurtigt kan gå videre, hvis din hjemmeside er for langsom

On- og off-page SEO så du kan forbedre din synlighed på Google

SEO handler også i høj grad om at få skabt en god oplevelse for brugerne på din hjemmeside. Derfor er det afgørende, at din hjemmeside eller webshop fungerer optimalt og danner rammen for virksomhedens identitet.

Hvordan kommer du øverst i søgemaskinerne?

Forståelse af din målgruppes søgehensigt – Vi finder søgefraser for dig samt hensigten bag. Ved at forstå din målgruppe kan vi matche indholdet på din hjemmeside, så du dukker op i deres søgeresultater. 

Identificering af tekniske elementer. der forhindrer Google i at indeksere dit webindhold – Vi har ressourcerne til at monitorere din hjemmesides tekniske sundhed og løse de problemer, der opstår hen ad vejen.

Forståelse af SEO som en holistisk disciplin – Vi har viden om forskellige discipliner inden for SEO og deres indvirkning på Googles søgeresultater.