Lad os hjælpe dig med din visuelle identitet

Logodesign

Et logo skal være genkendeligt, skille sig ud fra mængden, være tillidsvækkende og repræsentere virksomheden. Det er mange tunge begreber, som skal puttes på det forholdsvist lille element af virksomheden. Alligevel er et logo utroligt betydningsfuldt for selve identiteten i de fleste virksomheder. Derfor er det også vigtigt at bruge tid på at skabe det helt rigtige logo.

Et unikt logo

Et logo skal ikke bare skille sig ud fra mængden, det skal også afspejle virksomhedens identitet. Det er derfor vigtigt at finde et design, der går hånd i hånd med, hvordan I ser jer selv i virksomheden. Netop derfor vil vi også meget gerne, inden vi går i gang med med processen, have en snak med dig om, hvordan du forestiller dig designet. På den måde kan vi skabe en række skitser, som vi fællesskab kan arbejde videre ud fra. 

Herefter kan vi korrigere og finpudse logoet, så det passer lige ind i virksomhedens stil. 

Mange års erfaring

Her hos Graphic House har vi stor forståelse for den store identitet, der ligger i et logo. Vi har mange års erfaring med at skabe en visuel identitet for mange forskelligartede brands, og derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Hvad kan Graphic House hjælpe dig med?

Her i bureauet kan vi hjælpe med meget mere end blot at udtænke din visuelle identitet, vi kan også være din samarbejdspartner. Det sker i et samarbejde omkring, hvordan du ønsker det grafiske udtryk lige fra logo til designet på din hjemmeside. Det betyder, at vi kan hjælpe med at skabe den grafiske identitet, som dine kunder møder, når de ser din virksomhed online. Det kan både være på din hjemmeside, de sociale medier eller som annonce på nettet. 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din markedsføring? Så læs her.