Lav en serviceaftale hos os - så sørger vi for at holde din hjemmeside opdateret

Services & backup

Du har fået lavet en lækker hjemmeside, men arbejdet slutter ikke her. Det er nemlig ikke nok bare at være til stedet online – du bør løbende opdatere din hjemmeside både med nyheder, opdateringer og nyt content, for at holde din hjemmeside i live.

Service og opdateringer af din nye hjemmeside

Du har fået lavet en lækker hjemmeside, men arbejdet slutter ikke her. Det er nemlig ikke nok bare at være til stede online – du bør løbende opdatere din hjemmeside med nyheder og ændringer for at holde din hjemmeside i live.
Gør du ikke det, risikerer du, at brugerne får en negativ opfattelse af din virksomhed, fordi hjemmesiden fremstår forældet.

Sørg derfor altid for, at gammelt indhold bliver fjernet, og at du løbende uploader nye billeder, tekster og funktioner. Har du ikke selv tid, kompetencer eller resurser til det? Så kan du lave en serviceaftale med Graphic House. Så sørger vi for tekniske opdateringer af hjemmesiden, udskiftning og produktion af indhold og opdateringer af praktiske oplysninger.

Med vores services & backup løsninger, så er du sikker på, at din hjemmeside hele tiden kører, som den skal.

Husker du selv at lave backups af din hjemmeside?

Vi har alle sammen prøvet det. En opgave, en mail, en tale – et stykke arbejde der pludseligt er forsvundet. Gået tabt. Det er ikke en gang sikkert, at du ved hvordan det skete, men væk er det. Og nu må du starte forfra.

Tænk en gang hvis det var din hjemmeside…

Derfor er det helt essentielt at have styr på backups af din hjemmeside! Jævnlige backups er din forsikring mod nedbrud og hackerangreb, så din hjemmeside ikke går tabt. Backups er næsten lige så essentielt at have styr på, som det er at få hjemmesiden online til at starte med.

Hos Graphic House tilbyder vi at stå for dine backups, så du er helt sikker på, at det både bliver gjort rigtigt og jævnligt. Så behøver du ikke bekymre dig i tilfælde af nedbrud.