Vi har masser af knofedt til at skubbe gang i din markedsføring.

VISUEL IDENTITET BÅDE ON- OG OFFLINE

Vi er et grafisk markedsføringsbureau fra smilende Aarhus.
Hos Graphic House samler vi hele din markedsføring under ét tag – i ét hus. Du får én kontaktperson, som rådgiver og tager styringen på dine markedsføringsopgaver. Se os som din eksterne marketingafdeling, der træder til, når du har brug for det. Hvor meget eller hvor lidt, vi laver for dig afhænger helt af dig og dine behov – du skruer selv op og ned for volumen.

Du er i gode hænder hos os, da vores team består af venlige, passionerede og kompetente grafikere, multimediedesignere, markedsføringskonsulenter og tekstforfattere. Som et strategisk og grafisk markedsføringsbureau sikrer vi dig en gennemgående identitet på tværs af medier og platforme. Vi har masser af knofedt til at skubbe gang i din markedsføring. Vores råstyrke er, at vi formår at udforme layouts og grafiske finesser, som virkelig skinner igennem og skaber resultater.

Siden vores grundlæggelse i 2006 har vi været kendt inden for trykverdenen, og den grafiske interesse og lidenskab har altid og vil altid være stor for os. Vi sætter en stolthed i at levere lækkeret grafisk materiale i høj kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Graphic House-huset. Et hus, der bygger på humor og kaffe, og med den blanding sker der underværker. Vi arbejder bare bedre, når vi går op i det, vi laver og samtidig har det sjovt.

SE VORES CASES HER

Kontakt os

VI ER VENLIGE
KONTAKT

Opslagstavlen

DE SMÅ NYHEDER DU BARE IKKE VIL GÅ GLIP AF

Brug quiz i din markedsføring

Har du tænkt over, hvordan du kan engagere og involvere din målgruppe, konvertere dem til kunder og fremhæve deres interesser, således du kan betjene dem bedre? Alt det kan ske ved hjælp af interaktiv markedsføring.

Digitale markedsføringstrends i 2019

Hver gang vi træder ind i et nyt år, kommer der mange bud på, hvilke digitale markedsføringstrends der vil dominere det kommende år. 2019 er ingen undtagelse. Vi giver dig her et overblik over 5