Vi har masser af knofedt til at skubbe gang i din markedsføring.

VISUEL IDENTITET BÅDE ON- OG OFFLINE

Vi er et grafisk markedsføringsbureau fra smilende Aarhus.
Hos Graphic House samler vi hele din markedsføring under ét tag – i ét hus. Du får én kontaktperson, som rådgiver og tager styringen på dine markedsføringsopgaver. Se os som din eksterne marketingafdeling, der træder til, når du har brug for det. Hvor meget eller hvor lidt, vi laver for dig afhænger helt af dig og dine behov – du skruer selv op og ned for volumen.

Du er i gode hænder hos os, da vores team består af venlige, passionerede og kompetente grafikere, multimediedesignere, markedsføringskonsulenter og tekstforfattere. Som et strategisk og grafisk markedsføringsbureau sikrer vi dig en gennemgående identitet på tværs af medier og platforme. Vi har masser af knofedt til at skubbe gang i din markedsføring. Vores råstyrke er, at vi formår at udforme layouts og grafiske finesser, som virkelig skinner igennem og skaber resultater.

Siden vores grundlæggelse i 2006 har vi været kendt inden for trykverdenen, og den grafiske interesse og lidenskab har altid og vil altid være stor for os. Vi sætter en stolthed i at levere lækkert grafisk materiale i høj kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Graphic House-huset. Et hus, der bygger på humor og kaffe, og med den blanding sker der underværker. Vi arbejder bare bedre, når vi går op i det, vi laver og samtidig har det sjovt.

SE VORES CASES HER

Kontakt os

VI ER VENLIGE
KONTAKT

Opslagstavlen

DE SMÅ NYHEDER DU BARE IKKE VIL GÅ GLIP AF

Skab resultater med nyhedsbreve

Vidste du, at e-mail marketing er en af de mest effektive former for online markedsføring? En undersøgelse viser, at e-mail marketing har en ROI på hele 3.800%. Det betyder, at du får 38 kr. tilbage

Fang målgruppen med visuelt indhold

Vi bliver hver dag eksponeret for massevis af indhold og forskellige informationer. Det siger sig selv, at vi ikke kan tage alt ind. Noget fanger vores blik og interesse, og andet scroller vi lige forbi.

Skab godt indhold på sociale medier

I dag bruger de fleste personer dagligt ét eller flere sociale medier. Der ligger altså et stort potentiale i at markedsføre sig via Facebook, Instagram, LinkedIn eller lignende platforme - og det har de fleste