Giv dine besøgende et digitalt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed

Hjemmesider og webshops

En hjemmeside er i dag din virksomheds digitale hjerte. Den giver dine besøgende det første indtryk af dig og din virksomhed. Det er derfor afgørende at have en velfungerende og troværdig hjemmeside. Den skal overgå dine brugeres forventninger og afdække alle de vigtigste informationer om, hvem du er, og hvad du laver.

Skræddersyet hjemmesider i WordPress

Internettet bruges i dag til lynhurtigere søgninger, og brugerne kan danne sig en mening om en hjemmeside på bare 0,05 sekunder. Derfor er det helt afgørende at have en attraktiv hjemmeside. Det indebærer bl.a., at:

Fra idé til den færdige hjemmeside

Vi har i mange år udviklet skræddersyede hjemmesider i WordPress og tilbudt webløsninger af forskellig karakter. Vi laver alt fra mindre og simple hjemmesider til større og mere komplekse webshops.

Når vi udvikler din hjemmeside, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i din målgruppe, laver sitemaps samt udvikler designs og indhold. Vi styrer hele processen fra idé til den færdige hjemmeside går live. Efterfølgende hjælper vi dig med vedligeholdelse, drift og opdateringer af din nye hjemmeside.
Derudover hjælper vi bl.a. også med søgemaskineoptimering og evt. Google Ads. Vi er nemlig certificeret Google Partner og kan derfor hjælpe dig med at drive trafik ind på din nye hjemmside.

Hvordan fungerer forløbet?

1

Vi lægger sammen en strategi

Du får en personlig webdesigner tilknyttet, som er din kontaktperson under hele forløbet. I lægger sammen en strategi for dine grafiske og tekniske ønsker til den nye hjemmeside.
Ønsker du også udarbejdelse af indholdet til din side, får du ligeledes tilknyttet en tekstforfatter.

2

Hjemmesiden udvikles

Din webdesigner går i gang med at udarbejde og designe din nye hjemmeside. I taler løbende undervejs og finjusterer detaljerne, så vi sikrer os, at du får en hjemmesiden, du er 100% tilfreds med.

3

Din hjemmeside er nu online

Når din hjemmeside er færdig, lægges den online, hvorefter du nemt selv kan administrere den. Vi kan også hjælpe dig med at administrere siden og holde den opdateret.