Mangler du tiden, ressourcerne eller kompetencerne til at stå for dine sociale medier?

Social Media Management

Det er næppe gået din næse forbi, at sociale medier det seneste årti har fået en kæmpestor rolle i online markedsføring. Men det kan være et tidskrævende arbejde at være til stede på diverse sociale platforme, hvis man både skal udarbejde opslag, poste, indgå i dialog med følgerne og vedligeholde sin profil.

Hvad tilbyder vi?

Hos Graphic House tilbyder vi derfor en abonnementsløsning af social media management. Helt konkret betyder det, at vi står for driften af din virksomheds sociale medier. Det indebærer udvikling af månedligt content, community management, vedligeholdelse af de enkelte profiler samt evt. boost af content.

Hvor involveret du er, og hvor meget vi skal poste, er helt op til dig. Vi svarer også på beskeder og kommentarer, hvis det ønskes.
Måske du bare er interesseret i at holde din profil i live, for at besøgende kan se, at din virksomhed er aktiv og troværdig. Det kan også være du har et mål om at engagere din målgruppe og skabe et community, eller måske er målet at skabe leads til din hjemmeside eller webshop. Uanset ønsket og opgaven har vi en løsning, der passer til netop dig.

Vi har ekspertisen

Et ‘Social Media Management’-samarbejde med os indebærer eksempelvis: 

Research og idéudvikling

Udarbejdelse af organisk indhold, herunder både tekst og visuelt indhold

Planlægning og offentliggørelse

Besvarelse af henvendelser

Løbende opdatering af profil- og coverbilleder samt profiloplysninger

Løbende udvikling af indsatsen ud fra analyser af performance og differentieringspunkter i forhold til konkurrenterne

Hos Graphic House har vi særligt stor erfaring med driften af virksomhedsprofiler på Facebook, Instagram og LinkedIn. Du kan derfor trygt lægge dine sociale medier i vores hænder.