Formidl dit budskab med levende billeder

Video

Ofte kan et billede sige mere end 1000 ord, men hvad kan en video så ikke? Det levende billede giver dig mulighed for at forklare og illustrere på en helt anden måde end et billede og en tekst. Her har du mulighed for at give din virksomhed noget personlighed og professionalisme, som kan være svær at finde frem i et billede.

Hvorfor du bør vælge video

Faktisk er videomateriale et rigtigt godt greb til at skabe mere synlighed. Det skyldes, at seerne engagerer sig mere med en video end ved en tekst og et billede. Herunder har vi samlet nogle af de grunde til, at du bør overveje at vælge video i din markedsføring:

Nemt at formidle dit budskab – Ved en video har du nemmere ved at gøre dine pointer tydelige med både grafik, musik og tale.

Større synlighed – Videoer gør det muligt at differentiere jer fra konkurrenter. De taler nemlig til følelserne, og så favoriserer algoritmen på sociale medier også videoer. På den måde kan mediet nå ud til endnu flere.

Højere engagement – Flere undersøgelser har vist, at blikket dvæler længere tid ved videoer. Det betyder, at muligheden for at interagere med dine kunder og samarbejdspartnere bliver endnu større.

Video efter dit ønske

Vi kan lave videoer ud fra et udvalg af billeder eller mindre videoer, som du ønsker at sætte sammen til én samlet video. Alt efter dit ønske, så kan vi også lægge musik ind over, tilføje grafik og sætte undertekster på, så dine budskaber træder klart frem. Hos os varetager vores kyndige fagfolk alle typer videoer, så du kan få lige den video, du ønsker. Gode og professionelle videoer kan nemlig være en god måde at udvide din kundebase på ved at give seerne relevant information på en engagerende, interaktiv måde.

Typer af video

Der findes flere forskellige typer af videoer. Vi skaber som hovedregel en video med ét formål, fordi der findes forskellige greb inden for de forskellige typer af videoer. Dog er det også muligt at skabe videoer, som kan bruges på tværs af platforme. Kontakt os gerne for at høre mere.

Herunder har vi samlet nogle af de videotyper, som vi har lavet flest af i årenes løb:

Annoncevideo

Større synlighed 

Højere engagement 

Annoncevideo

Annoncevideoer kan dække over utroligt mange forskellige ting, og lægger sig også tit op ad videoer til sociale medier. Du er helt sikkert stødt på en annoncevideo før. De er alle steder på nettet, og florerer især på sociale medier som YouTube, Facebook, Instagram og Snapchat. Det er nemlig en utroligt effektiv måde at nå ud til et større publikum på.

Ved annoncevideoer er det vigtigt at fange sin modtager helt fra starten af. Det kan man gøre med en forklaringsvideo eller en video med tydelig grafik. Disse typer videoer er nemlig med til at fange folks interesse hurtigt, hvorefter man kan fastholde den ved at forklare om virksomheden, ydelser eller produkter. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din annoncering på sociale medier? Så kan du blive meget klogere under vores afsnit Paid Social  

Videoer til sociale medier

Vil du sige lidt mere end et billede kan? Så er videoen det helt rigtige værktøj. På de fleste sociale medier vægter videoer rigtigt tungt i algoritmen, hvilket betyder, at de når ud til flere mennesker. 

Derfor er det også vigtigt at prioritere videoer på sider som Facebook og Instagram. Især højkantsformatet vinder frem i øjeblikket, og dén type videoer kan vi også lave for dig.

Sliders til hjemmesider

Et effektivt værktøj på en hjemmeside for at byde dine kunder velkommen er en videoslider. Her kan du give en hurtig præsentation af dine services, produkter eller dig selv, uden at kunden skal scrolle videre. 

Vi er eksperter i at skabe spændende og personlige hjemmesider, så hvis du vil høre mere om mulighederne, kan du læse mere under afsnittet hjemmesider og webshops.