Tryksager i store og små formater

Tryksager

Del dit budskab med tryksager og efterlad et positivt indtryk

Tryksager er det ekstra lille krydderi, og uanset tryksag, layout og budskab vil du efterlade et indtryk på modtageren.

Måske det er det lille ekstra, der får dig til at skille ud fra mængden?

Står du og skal have lavet tryk?

Tryksager er en stor del af virksomheders kommunikation. De kan være med til at skille dig ud fra mængden, fremhæve din identitet eller være prikken over i’et til en event.

Det kan kræve meget arbejde, inden tryksagerne er i hus, og for mange er det en jungle at finde det helt rette tilbud. Vi hjælper dig gerne, og der er ingen merpris ved at bestille trykindkøb gennem os, blot god service. Du sparer derfor både tid og penge.

Hos Graphic House har vi mange års erfaring inden for grafiske opgaver og trykindkøb. Vi kender alle de processer, som et tryk indebærer – du er derfor sikker på at få netop dét, du har behov for.

Vi hjælper dig med:

  • Rådgivning og idéer
  • Format og materialevalg
  • Visuelt design og layout
  • Trykindkøb
  • Distribution
  • Tryksager med korte deadlines

Du får alt samlet ét sted

Vi hjælper dig med at finde netop det design og de tryksager, der får dig til at blive synlig. Vi hjælper dig med alt fra grafisk design, opsætning, materiale- valg og trykindkøb til distribution.

Det vil sige, at du kan overlade trykopgaven til os lige dér, hvor du er i pro- cessen. Vi kan hjælpe dig med at skabe tryksager, der bliver set og husket. Vi indhenter det bedste tilbud til dig og sikrer, at dine tryksager bliver som ønsket og overholder deadlines.

Blikfang, lækre brochurer eller sjovt merchandise?

Mulighederne inden for tryk er mange, og hvad end du behøver tryk til udendørs brug, butikken, merchandise, brochurer med mere, kan vi hjælpe dig.

Skal du til messe, netværksmøde, har du et sponsorat, der skal aktiveres, eller skal butikken fejre fødselsdag? Måske du skal have iøjnefaldende måtter, popcornbægere eller helt klassiske brochurer?

Kort sagt: Vi rådgiver dig og sikrer, at du ender med den helt rigtige løsning. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.