Tryksager i store og små formater

Tryksager i alle formater

Tryksager er det ekstra lille krydderi, og uanset tryksag, layout og budskab vil du efterlade et indtryk på modtageren. Måske det er det lille ekstra, der får dig til at skille ud fra mængden?

Den visuelle identitet

Tryksager til markedsføring er et effektivt og uundværligt marketingværktøj for din virksomhed. Tryksager har en ekstra dimension af professionalisme og visualitet, som andre former for markedsføring ofte ikke tilbyder. Derudover er tryksager til markedsføring et fantastisk værktøj til at formidle væsentlige beskeder, produkter og tjenester. Med skræddersyede og professionelle grafiske designs kan tryksager skabe magi.

Tryksager er en stor del af virksomheders kommunikation. De kan være med til at skille dig ud fra mængden, fremhæve din identitet eller være prikken over i’et til et event.

Står du og skal have lavet tryk?

Det kan kræve meget arbejde, inden tryksagerne er i hus, og for mange er det en jungle at finde det helt rette tilbud. Vi hjælper dig gerne, og der er ingen merpris ved at bestille trykindkøb gennem os – blot god service. Du sparer derfor både tid og penge.

Hos Graphic House har vi mange års erfaring inden for grafiske opgaver og trykindkøb. Vi kender alle de processer, som et tryk indebærer – du er derfor sikker på at få netop dét, du har behov for.

Vi hjælper dig med

Blikfang, lækre brochurer eller sjovt merchandise?

Mulighederne inden for tryk er mange, og hvad end du behøver tryk til udendørs brug, butikken, merchandise, brochurer etc., så kan vi hjælpe dig.

Skal du til messe, netværksmøde, har du et sponsorat, der skal aktiveres, eller skal butikken fejre fødselsdag? Måske du skal have iøjnefaldende måtter, popcornbægere eller helt klassiske brochurer?

Kort sagt: Vi rådgiver dig og sikrer, at du ender med den helt rigtige løsning. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.