Vi hjælper dig med at blive vist på Google

Google Ads

Hvis du ønsker at blive vist øverst på Google, så er Google Ads den rette løsning for dig. Her betaler du for at blive placeret højt på Google, så potentielle kunder nemt kan finde dig. Visningen af Google annoncer er gratis – du betaler udelukkende, når en bruger klikker. 

Bliv fundet ved hjælp af Google

Hvis du ønsker at blive vist øverst på Google, så er Google Ads den rette løsning for dig. Her betaler du for at blive placeret højt på Google, så potentielle kunder nemt kan finde dig. Visningen af Google annoncer er gratis – du betaler udelukkende, når en bruger klikker. 

Det er relativt ukompliceret at komme i gang med at annoncere på Google, men for at gøre det succesfuldt kræver det dog erfaring med og viden om, hvordan man rammer lige netop din målgruppe, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig mange års erfaring med at udarbejde målrettede annoncer på Google.

Vælg selv din målgruppe

Den største fordel, ved at benytte sig af Google Ads, er, at det er meget nemt at segmentere sin målgruppe. Det vil sige, at du kan nå ud til meget bestemte kundetyper, og derfor ender man ikke med at bruge penge på folk, der ikke er interesseret i din virksomhed. 

Det betyder altså, at man betaler for at ramme nogle specifikke kundegrupper, der kan være potentielle kunder. Især ved Display Ads er det muligt at nå ud til potentielle kunder med et lavt budget.

Hvad er Google ads?

Helt kort er Google Ads annonceplatformen for Google. Det er altså den mulighed, man har for at annoncere direkte gennem Google. Du har helt sikkert set annoncerne enten øverst på Google, når du foretager en søgning eller som bannere på diverse sider.
Herunder har vi samlet nogle af de absolutte fordele ved at benytte sig af Google Annoncering.

Segmentering Ved at bruge Google Ads har man mulighed for nøje at vælge sin målgruppe, så man når ud til de rette mennesker.

Selvvalgte kampagner Det er muligt at nå ud til rigtigt mange potentielle kunder med Google Ads, fordi langt de fleste benytter sig af Google’s søgesystemer.

Betaling per klik Man betaler for kliks, når man benytter sig af Google Annoncering. Det vil altså sige, at man kun bruger penge på de annoncer, der rent faktisk når ud til folk.

Din google partner

Google Ads kan bruges til at nå rigtigt mange potentielle kunder, men desværre benyttes det ofte helt forkert. Vi hører ofte fra nye kunder, at de har prøvet med Google Ads tidligere uden det store held. Derfor står vi også klar til at sætte din Google annoncerings konto op og søgekampagner, så det fungerer for dig og din virksomhed. 

Vi har mange års erfaring med at udarbejde og planlægge målrettede annoncer på Google med stor succes. Det er også derfor, at vi er en certificeret Google Partner.