Grafisk design & Visuel identitet

VISUEL IDENTITET BÅDE ON- OG OFFLINE

Et grafisk design skal forene tekst og grafik i et design, som udstråler din visuelle identitet. Den visuelle identitet er vigtig for formidlingen af virksomhedens værdier og visioner. Der skal være genkendelighed mellem din hjemmeside, dit magasin, visitkort, flyers, annoncer, sociale medier osv. – det vil sige alle de steder, hvor din virksomhed er synlig.

Hos Graphic House tør vi godt afsløre hemmeligheden bag et godt grafisk design. Hemmeligheden er simpel. Det kræver dygtige, kreative og passionerede grafikere og multimediedesignere, der forstår dig og din virksomheds identitet. Vi har dem heldigvis hos Graphic House, og vi er glade for dem.

Læs mere om grafisk design og visuel identitet
GRAFISKE CASES

Web

JERES DIGITALE PROFIL

En hjemmeside er i dag din virksomheds digitale hjerte. Den giver dine besøgende det første digitale førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, skaber troværdig, gør jer synlige, og så kan den besøges døgnet rundt.

En hjemmeside og en digital profil er afgørende for at drive din virksomhed. Er du ikke til stede online, så findes du ganske enkelt ikke.

Hos Graphic House hjælper vi dig med at få succes online og skabe digitale oplevelser, der flytter din forretning. Vi har i mange år udviklet hjemmesider og tilbudt webløsninger af forskellig karakter. Vi laver alt fra mindre og simple hjemmesider til større og mere komplekse sider.

Vi tager udgangspunkt i målgruppen, laver sitemaps, udvikler design og indhold og styrer hele processen fra idé til den færdige hjemmeside går i luften. Og når hjemmesiden er online hjælper vi dig med vedligehold, drift, opdatering og indhold af siden, bl.a. med søgemaskineoptimering (SEO) og evt. annoncering via Google AdWords.

Læs mere om vores web services
WEB CASES

Sociale medier & content

LAD OS BLIVE SOCIALE SAMMEN OG SKABE CONTENT

Danskerne er mere indstillede på at konsumere indhold end til at udgive deres eget indhold. Det er jo meget interessant for dig og din virksomhed. Vi vil opleve indhold frem for selv at producere indhold på de sociale medier. Det er da et alletiders argument for, at du skal være tilstede digitalt på de sociale medier. Men det kan være svært at finde ud af, hvor du skal være, hvad og hvornår du skal kommunikere – ja, spørgsmålene er mange. Men bare rolig.

Hos Graphic House har vi SoMe eksperter og skarpe tekstforfattere, der skaber historier og magi for dig. Vi hjælper dig med at få social gennemslagskraft, om det så er med Facebook, LinkedIn, Instagram eller nyhedsbreve. Vi hjælper dig bl.a. med at finde de rette medier, lægge strategier, oprette og drifte medierne, kommercielle tiltag, annoncere og give dig indsigt.

Læs mere om sociale medier og content
SOCIAL MEDIER CASES

SEO & Google Ads

LAD OS SIKRE, AT DIN HJEMMESIDE NÅR TIL TOPS

For at sikre din synlighed i de søgeresultater, som dine brugere bliver vist på Google er der mange forhold, der skal arbejdes med. Hos Graphic House har vi mange års erfaring med både SEO og Google Ads, og vi kan derfor både hjælpe dig med at komme godt i gang med dine organiske SEO-resultater, og dertil med at lave de annoncer på Google, der kan hjælpe din virksomhed videre.

Det er relativt ukompliceret at komme i gang med at annoncere på Google, men for at gøre det succesfuldt kræver det dog erfaring med og viden om, hvordan du rammer lige netop din målgruppe, og det er her vi kommer ind i billedet. Det samme gælder arbejdet med SEO. Der skal f.eks. laves en søgeordsanalyse, hvor de søgeord, som dine brugere anvender, når de leder efter det produkt eller de services, du tilbyder, identificeres. Det kan vi i Graphic House hjælpe med.

Læs mere om vores SEO & Google Ads løsninger

Rådgivning & strategi

VI SIKRER DEN RØDE TRÅD SAMMEN

Rådgivning og en god strategi er fundamentet for det gode resultat. Uden en retning for dine tiltag, risikerer du, at de gode idéer falder til jorden, inden de bliver ført ud i livet. En god idé skal bakkes op af analyser og indsigt; indsigt i din målgruppe og analyser af din virksomhed, markedet, trends/tendenser, og det er her vi kommer ind i billedet.

Hos Graphic House hjælper vi dig med at skabe en rød tråd i din markedsføring, og vi hjælper dig med at træffe de til- og fravalg, der er nødvendige.

Vi giver dig de input udefra, som til tider er nødvendige for at komme videre. Vi fastlægger strategier, der sikrer retning og omdanner nye ideer til de mest effektive online og offline løsninger. Vi binder din markedsføring sammen, men laver også strategier for de enkelte kanaler, så vi sikrer en rød tråd på sociale medier, at din hjemmeside giver en optimal brugerrejse, eller at dit nyhedsbrev sikrer loyalitet.

Kort sagt rådgiver vi dig, når du er kørt fast, når der skal tænkes nyt, og når der skal følges op.

Læs mere om vores rådgivning og strategi
SE ET UDVALG AF VORES CASES
SE ET UDVALG AF VORES CASES

Kontakt os

VI ER VENLIGE
KONTAKT