Forside

/ SoMe

Bliv læst, set og hørt på tværs af dine platforme

Content marketing er opskriften på at skabe indhold, der både tiltrækker og fastholder dine kunder. Uanset om det handler om sociale medier, nyhedsbreve eller andre kanaler, sørger vores dygtige tekstforfattere for, at du får de resultater, du søger.

Skræddersyet indhold

Unikt indhold til dig og dine profiler

Bred erfaring

SoMe, blogindlæg, nyhedsbreve og meget mere

Alt til SoMe

Lad os styre dine sociale medier og få tid til det, du er god til

Det hjælper vi dig med

Contentstrategi

Vi hjælper dig med at udvikle en skræddersyet contentstrategi, der sikrer en rød tråd i din kommunikation og skaber engagerende indhold, som taler direkte til din målgruppe.

Skræddersyede løsninger

Vi leverer indhold, der er tilpasset din virksomheds unikke behov og brandidentitet, så du altid står stærkt i din markedsføring. Du er med til at vælge både stil, tone of voice og overordnet udtryk.

Annoncering og Paid Social

Vores annoncer sikrer, at du når de rigtige målgrupper. Om det er lokalt eller nationalt rammer vores annoncer altid plet.

Content-creation

Vi producerer kreativt og engagerende indhold, der fanger din målgruppes opmærksomhed og styrker dit brand på tværs af alle platforme.

Visuel identitet

Vi udvikler en visuel identitet, der gør din virksomhed genkendelig og unik, og sikrer en rød tråd gennem alt dit materiale, online såvel som offline.

Alt til SoMe

Vi tager fuldt ansvar for din SoMe-strategi, så du altid har en stærk og opdateret tilstedeværelse på de sociale medier. Uanset hvilke platforme du ønsker at fokusere på, sørger vi for, at dit indhold er engagerende og relevant, mens vi styrer hele processen fra planlægning til eksekvering.

Alt til SoMe – samlet et sted

Vi tager hånd om hele din SoMe-tilstedeværelse, fra strategi til eksekvering, så du altid er relevant og engagerende på tværs af platforme.

Vi er eksperter i Facebook, Instagram og LinkedIn, og uanset om det er ugentlige opslag, kampagner eller interaktion med dine følgere, sørger vi for, at din virksomhed skinner igennem på alle kanaler.

Saml hele din SoMe og annoncering hos os, og spar tid og penge i en travl hverdag.

Paid social mockup

Annoncering og paid content

Med paid social kan du hurtigt nå ud til en større målgruppe og få maksimal synlighed for din virksomhed.

Vi hjælper dig med at oprette og optimere målrettede annoncer på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og LinkedIn, så du når de rigtige personer med det rette budskab.

Vores eksperter sørger for, at dine annoncer er effektive og skaber resultater, samtidig med at vi løbende overvåger og justerer kampagnerne for at sikre, at du får mest muligt ud af dit annoncebudget.

Vi har med stolthed varetaget løsninger for 750+ kunder

En omfattende contentmarketing-strategi

Flere klik, flere kunder – Klimahuses nye digitale strategi

Klimahuse ønskede at styrke deres digitale tilstedeværelse og kommunikere deres budskab effektivt. Vi udviklede en skræddersyet contentmarketing-strategi, der omfattede sociale medier, nyhedsbreve og artikler til deres hjemmeside. Klimahuse er nu aktive på sociale medier med flere opslag om ugen på både Facebook og Instagram. Derudover håndterer vi deres nyhedsbreve, der både blive sat op med grafik og tekst, og udarbejder nyhedsartikler til deres hjemmeside.

Resultatet er mere liv på de sociale medier, flere tilmeldinger til nyhedsbrevet og øget trafik til deres hjemmeside.

Sinan Sahin, Salgschef hos Klimahuse A/S udtaler:

Vi er godt tilfredse med vores samarbejde med Graphic House. Vi bruger Graphic House til bl.a. SoMe, SEO og hjemmesideoptimeringer. Både Pernille, Simon, Emil, Ole og resten af holdet er altid nytænkende og løsningsorienteret. Servicen er altid i top og de vender hele tiden retur på vores henvendelser.

Derfor anbefaler jeg ALTID Graphic House til dig der ønsker et team der er engageret, professionel, lydhør og nytænkende hvad angår SoMe, SEO og hjemmesideoptimeringer og sikkert mange andre opgaver 🙂

Hvis der kunne gives +5 stjerner, var det uden tvivl givet!

Kom i gang med din SoMe forvandling nu

Uanset om det er et par opslag i måneden eller en fuld overtagelse af din SoMe, foregår processen i hovedtræk sådan her.

1.
Indledende møde og strategisk afklaring
Vi starter med et uforpligtende møde, hvor vi sammen analyserer din målgruppe, dine forretningsmål og den nuværende markedsføring. Her afdækker vi, hvilken type indhold der passer bedst til din virksomhed, og hvordan vi kan skabe værdi for dig og dine kunder.
1.
2.
Udvikling af contentstrategi
Ud fra vores indledende samtale udarbejder vi en contentmarketing-strategi, der definerer, hvilken type indhold vi skal producere, og hvilke kanaler vi skal bruge for at ramme din målgruppe bedst muligt. Strategien er tilpasset dine specifikke forretningsmål, om det så handler om at øge trafik, skabe leads eller styrke dit brand.
2.
3.
Produktion af kvalitetsindhold
Når strategien er fastlagt, begynder vi at skabe relevant indhold. Dette kan være alt fra blogindlæg, artikler og videoindhold til infografikker og sociale medie-opslag. Vores team af erfarne skribenter og kreative specialister sikrer, at dit indhold er unikt, engagerende og SEO-optimeret, så det både tiltrækker opmærksomhed og rangerer højt i søgeresultater.
3.
4.
Løbende optimering og justering
Vi holder løbende øje med, hvordan indholdet performer, og tilpasser strategien efter behov. Det betyder, at din contentmarketing er dynamisk og følger med trends og brugeradfærd.
4.
5.
Løbende support og opdateringer
Hvis du ønsker det, tilbyder vi løbende support og opdateringer til din webshop. Vi sørger for, at alt fra tekniske opdateringer til nyt indhold bliver håndteret, så din webshop altid kører optimalt og leverer en fejlfri oplevelse på alle enheder
5.

Er du blevet overbevist?
Så kontakt os eller prøv vores prisberegner

Lad os hjælpe dig med at blive synlig på tværs af dine kanaler. Kontakt os i dag eller prøv vores prisberegner, og oplev hvilken forskel vi kan gøre for dig.

Hvilken type virksomhed er I?

Vælg herunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Hvor stor er virksomheden?

Vælg herunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Ønsker I hjælp til organiske opslag på sociale medier?

Vi kan hjælpe med alt fra content og grafik til planlægning og udgivelse på Facebook, Instagram og LinkedIn

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Ønsker I hjælp til annoncering på sociale medier?

Vælg herunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Ønsker I hjælp til nyhedsbreve?

Vi hjælper med tekst, opsætning, grafik og udsendelse..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Ønsker I hjælp til tekstforfatning, blogindlæg eller andet content?

Vi kan hjælpe med at lave content der både tiltrækker og fastholder dine kunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Hvornår ønsker I opstart?

Vælg herunder..

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Næste
6
Næste
7
Næste
8
Last Page

Udfyld formularen og få til sendt dit personlige prisestimat inden for 24 timer*

*Bemærk, at de 24 timer gælder på hverdage. Forespørgsler modtaget i weekender eller på helligdage behandles den følgende hverdag.