Vi sikrer den røde tråd sammen

Rådgivning og strategi

Få indsigt i din målgruppe
og analyser af din virksomhed

Rådgivning og en god strategi er fundamentet for det gode resultat. Uden en retning for dine tiltag, risikerer du, at de gode idéer falder til jorden, inden de bliver ført ud i livet. En god idé skal derfor bakkes op af analyser og indsigt; indsigt i din målgruppe og analyser af din virksomhed, markedet og trends/tendenser.

Har du brug for rådgivning og hjælp til din strategi?

Hvorfor have en strategi?

Helt forsimplet sagt sikrer en strategi, at du fokuserer din markedsføringsindsats. Det gælder bl.a. i forhold til, hvilke platforme du skal befinde dig på, og hvordan du skal kommunikere på de forskellige platforme for at nå dine mål. Se derfor din strategi som en vejviser, der hjælper dig på vej mod den rette destination. Uden en retning for din markedsføringsindsats risikerer du, at du bruger dine markedsføringskroner forkert og satser på tiltag, der giver en meget lille effekt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at sikre, at du får det mest optimale ud af din markedsføring, tager vi selvfølgelig altid udgangspunkt i din situation. Herudfra fastlægger vi i samarbejde en strategi, der sikrer retning og får omdannet nye idéer til de mest effektive online- og offline-løsninger. Vi binder din markedsføring sammen, men laver også strategier for de enkelte kanaler. Vi sikrer f.eks. en rød tråd på dine sociale medier, at din hjemmeside giver en optimal brugerrejse, og at dit nyhedsbrev sikrer loyalitet.

Kort sagt rådgiver vi dig, når du er kørt fast, når der skal tænkes nyt, og når der skal følges op.

Få det bedste ud af din markedsføring med kompetent rådgivning

Mulighederne for at markedsføre din virksomhed ændrer sig konstant, og det har aldrig været mere omfattende at vælge mål, medier, budskaber og målgrupper. Når du udarbejder en strategi, handler det derfor i høj grad om at foretage en masse til- og fravalg. Det kan være et svært og tidskrævende arbejde, og det er her, vi kommer ind i billedet.

Hos Graphic House hjælper vi dig med at skabe en rød tråd i din markedsføring. Vi hjælper dig med at træffe de til- og fravalg, der er nødvendige. Se os som din bonusmedarbejder, der med et friskt par øjne ser, hvad der er blevet usynligt for dig. Vi giver dig de input udefra, som til tider er nødvendige for at komme videre.