Vi er eksperter i at perfektionere dine billeder, så du får de smukkeste resultater

Retouchering af billeder

Kender du det, hvor man bare har taget det helt perfekte billede? Og så er der en misfarvning, der fanger øjet. Det kan også være, at baggrunden ikke lige spiller. Måske er produktet simpelthen ikke det helt rigtige alligevel. Bare rolig, det er her, at vi kan hjælpe dig med retouchering af dine billeder.

Hvad er retouchering?

Retouchering er, når man ændrer nogle elementer ved et billede. De fleste kender det nok fra modelbilleder af mennesker, hvor der fjernes urenheder og lignende. Dog kan retouchering også bruges til et væld af andre ting, som kan være med til at give ro i billedet. Det kan være lige fra at tilføje et element, ændre baggrunden eller give tøjet en ny farve.

Optimering af højeste kvalitet

Alt vores retouchering laves her i huset. Det betyder, at hele processen laves af vores utroligt dygtige, danske grafikere, der har mange års erfaring med at optimere og retouchere billeder. På den måde er du sikret et resultat, der er af højeste kvalitet. Så hvis du vil have dine billeder retoucheret af grafikere med sans for detaljen, så er det hos Graphic House, at du finder den bedste løsning.

Ingen retouchering er for lille

Nogle gange kan den mindste urenhed genere øjet, og det kender vi alt til. Vi er eksperter i at perfektionere dine billeder, så du får de smukkeste resultater. Derfor står vi også klar til at rette selv de mindste ting til, som andre måske kan finde unødvendige og overflødige. Vi mestrer alle teknikker lige fra at fjerne støv og pletter til at udglatte rynker og meget andet.

Den komplette pakke til billedservice

Leder du efter et sted, hvor du kan få lavet alt din grafik samlet under ét tag? Så er Graphic House stedet for dig. Vi har nemlig samlet en række grafikere under vores tag, som har dygtiggjort sig inden for retouchering, optimering, fritlægning, video og billeder til sociale medier. På den måde kan du altså samle alle dine behov for grafisk design her hos os.