#Hjemmeside

6 relevante tips til en god hjemmeside

Udgivet d. 13. januar 2022
Læsetid: 6 minutter

Din hjemmeside er et vigtigt redskab i din markedsføring. Det er typisk den, som repræsenterer virksomhedens ydelser og kompetencer. Derfor er det helt essentielt, at du bruger energi på at gøre den helt skarp. I dette indlæg får du seks gode tips til, hvordan du laver en god hjemmeside.

Indhold

Brugervenligt design

Når du laver din hjemmeside, er det super vigtigt, at du gør den overskuelig for brugeren. Hjemmesiden skal være intuitiv at navigere rundt på. Fremhæv derfor de vigtigste menupunkter og hold igen med lange beskrivelser.

Pagespeed

Indlæser… indlæser… indlæser.. Der er ikke noget mere irriterende, end når hjemmesiden tager hundrede år om at indlæse. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en hurtig hjemmeside, så brugerne ikke bliver utålmodige.

Husk det visuelle

Gode billeder, sjove grafikker og videoer gør din hjemmeside meget mere spændende at klikke rundt på. Der er ikke noget, der får brugerne til at klikke hurtigere væk, end hvis din hjemmeside er propfyldt med tekst. Fremhæv derfor kun de vigtigste detaljer om din virksomhed, produkter, ydelser osv., så det primært er det visuelle, der taler.

Responsivt design

Det har aldrig været vigtigere at gøre sin hjemmeside responsiv, end det er i dag. Hjemmesider bliver nemlig besøgt fra både mobiltelefoner, tablets, computere osv. Hvis ikke din hjemmeside er responsiv, kan det betyde, at nogle funktioner ikke virker på de forskellige enheder.

Intern linkbuilding

Linkbuilding er et vigtigt redskab, hvis du vil holde brugeren på din hjemmeside i længere tid. Linksene sender brugeren videre til et nyt sted på din hjemmeside, så de fortsætter deres søgen. Det er en fordel at tænke linksætningerne godt igennem, så de skaber blikfang og vækker nysgerrighed hos brugeren.

SEO

SEO, bedre kendt som søgemaskineoptimering, handler om, hvor godt din hjemmeside er placeret i søgemaskinernes resultater. Hvis din hjemmeside har en dårlig placering, bliver det meget svært for dine potentielle kunder at finde din hjemmeside.

Har du brug for hjælp?

Der er mange ting at tage højde for, når man skal lave en hjemmeside. Hos Graphic House designer vi både hjemmesider fra bunden og hjælper med optimering af eksisterende hjemmesider. Kontakt os for at høre mere.  

Matias Damm

Webdesigner & grafiker

13. januar 2022

Læs vores andre indlæg

#Instagram
Læsetid: 5 min

Hvad er Instagram SEO?

Simon Binderup

Digital Marketing Specialist

#Instagram
Læsetid: 11 min

Ny eftertragtet funktion lanceret på Instagram

Helena Lillelund

Content konsulent

#SEO
Læsetid: 14 min

Hvad er god linkbuilding? (Guide 2023)

Simon Binderup

Digital Marketing Specialist