Optimering af deres online markedsføring

Din Scanningsjordemoder

Din Scanningsjordemoder er en privat scanningsjordemoder i det sydlige København. Klinikken ønsker gennem scanninger, tests og konsultationer at hjælpe kommende mødre trygt og sikkert gennem graviditeten.
Kunde
Din Scanningsjordemoder
Vores arbejde
Content marketing, Grafisk design, SoMe

Problem

Som privat jordemoder i København, med en ambition om at hjælpe kommende mødre trygt gennem graviditeten, var det afgørende for Din Scanningsjordemoder at have en indbydende, engagerende og klar identitet på nettet. De havde behov for at skabe en sammenhængende online identitet for at ensrette og optimere deres kommunikation på tværs af forskellige platforme og nå ud til deres målgruppe med relevant, inspirerende og engagerende indhold.

Plan

For at hjælpe Din Scanningsjordemoder med optimering af deres online markedsføring lå vores fokus på online annoncering, SEO, kampagneplanlægning og content creation på sociale medier.

Vores plan var at skabe en gennemgående grafisk identitet med genkendelig branding, som kunne formidle deres værdier gennem relevant og engagerende indhold. Dette kombinerede vi med SEO, der sikrer trafik til deres hjemmeside gennem søgeordsoptimering og optimeret indhold. Derved realiserede vi Din Scanningsjordemoders ønske om mere opmærksomhed på deres brand og en sammenhængende moderne online identitet.

Resultat

Din Scanningsjordemoder har fået en klar, moderne og engagerende grafisk identitet, som gennem genkendelige elementer skaber en rød tråd i deres online markedsføring. Dette har resulteret i et genkendeligt brand, med engagerende, inspirerende og interessant indhold til målgruppen.

Opdateringen af deres brandidentitet har skabt en øget rækkevidde på de sociale mediekanaler samt mere trafik på deres hjemmeside, hvilket giver mulighed for at hjælpe endnu flere kommende mødre trygt gennem graviditeten. Vi er glade for vores løbende samarbejde med Din Scanningsjordemoder og ser frem til fortsat at bidrage til deres online markedsføring.

Skal vi hjælpe dig med din markedsføring?

Start din rejse med os allerede nu. Tag kontakt til os.

Social Media Management

Hos Din Scanningsjordemoder har vi de fulde ansvar for kampagneplanlægning og skabelse af deres online tilstedeværelse. Det vil sige at vi sørger for produktionen af grafik, billeder, videoer og tekst, for at sikre en rød tråd i hele deres online markedsføring

Da Din Scanningsjordemoder ligger i København, langt fra vores hovedsæde i Aarhus, illustrerer denne case, hvordan vi gennem effektivt online samarbejde kan skabe mest mulig værdi for vores kunder uanset lokation