En online univers om energirenoveringer

Selvforsynende Huse

På Selvforsynendehuse.dk finder du en omfattende online guide til selvforsynende huse. Her kan du nemt få viden om alt fra solceller til lavenergivinduer og finde konkrete oplysninger om, hvordan du kan integrere disse løsninger i dit hjem.

Kunde
Selvforsynende Huse
Vores arbejde
Content Marketing, Web, SEO, Grafisk design

Problem

Det var afgørende for Selvforsynende Huse at have synlighed på digitale platforme. Deres mål var at øge trafikken til deres hjemmeside, og det er en opgave, som vi altid er villige til at hjælpe vores kunder med. Vi hjalp dem med at styrke deres tilstedeværelse og blive mere synlige over for deres målgruppe, så flere har mulighed for at blive klogere på at skabe et mere selvforsynende hjem.

Plan

Gennem klar, målrettet og værdibaseret indhold, som målgruppen kan relatere til, vil vi øge Selvforsynende Huses digitale tilstedeværelse. Vi har hjulpet Selvforsynende Huse med deres online kommunikation, som spænder bredt fra organisk indhold til annoncering, med det formål at øge deres brandkendskab og tætte båndene med deres følgere. Vi begyndte med at definere målgruppen og have fokus på at kommunikere klart og præcist for at opnå en optimeret markedsføringsstrategi.

Vi har også haft fornøjelsen af at hjælpe Selvforsynende Huse med at øge trafikken til deres hjemmeside ved at arbejde med SEO. Dette involverede en webopdatering og -optimering, hvor vi holdt fokus på deres brandidentitet.

Udviklingen i Selvforsynendehuse.dk’s eksponeringer på Google.

Resultat

Vi har opnået gode resultater i samarbejde med Selvforsynende Huse, og det er vi meget stolte af det. Vi har øget interaktionen med deres følgere, og der er kommet flere aktive følgere på deres sociale medieprofiler. Indholdet fra deres sociale medier har også ført til flere besøg på deres hjemmeside, både organisk og via annoncering på flere platforme.

Vores arbejde med SEO har resulteret i en yderligere stigning i trafikken til deres hjemmeside, og ved at holde siden opdateret, fastholder vi brugeren længere. Ikke mindst har det været en fantastisk mulighed at få lov til at bygge deres online univers op sammen.

Skal vi hjælpe dig med din markedsføring?

Start din rejse med os allerede nu. Tag kontakt til os.

Content creation

En væsentlig del af vores arbejde for Selvforsynende Huse har været at hjælpe dem med at udarbejde en masse indhold til deres hjemmeside. Indholdet omfatter inspirationstekster om alt fra isolering til klimasikring, samtidig med at vi har udarbejdet en lang række artikler, der gør besøgende klogere på, hvordan man kan energioptimere sit hus og blive mere selvforsynende.

"
Energioptimering af hus er en vigtig proces for både at reducere energiforbruget og spare penge på driftsomkostningerne. Et energioptimeret hus er billigere i drift, og mange vælger derfor at fokusere på energioptimering for at opnå lavere udgifter og et bedre indeklima. Det er essentielt at se på hver enkelt optimering i et større perspektiv, så helhedsøkonomien giver et positivt afkast.
Før du går i gang med at isolere din hulmur, er det vigtigt at sikre, at dit hus er klar til arbejdet. Først og fremmest skal du sørge for, at der er fri adgang til hulrummet. Det kan være nødvendigt at fjerne eventuelle isoleringsmaterialer eller andre genstande, der blokerer adgangen. Det er også vigtigt at sikre, at der ikke er fugt eller skader i hulrummet, da det kan påvirke isoleringens effektivitet og holdbarhed.
"

SEO-optimering skaber synlighed

Det var vigtigt for Selvforsynende Huse at øge trafikken til deres hjemmeside. Derfor har vi fokuseret særligt på SEO, og det har resulteret i en øget synlighed på Google. Vores arbejde har f.eks. omfattet søgeordsanalyse, optimering af hjemmeside og indhold samt tekniske forbedringer.