14. september 2020

Læsetid: 3 minutter

Leads og leadgenerering
– Fang dine potentielle kunder!

Kategori: Content, Sociale medier

Christinna Hansen
Online projektleder

Et lead er en person, som har vist interesse for din virksomhed, og som du har kontaktoplysninger på. Leadgenerering er processen, hvor du indsamler oplysninger på potentielle kunder, som eksempelvis har vist interesse i din virksomhed ved at tilmelde sig dit nyhedsbrev, deltaget i en konkurrence eller søgt efter dine ydelser.

Indsamling af leads

Der er flere måder, hvorpå du kan indsamle leads. Det kan være gennem din hjemmeside, din webshop eller landingpages, der er designet til leadgenerering. Her er dit fokus ikke på at sælge dit produkt eller din service, men derimod at skabe en god kunderelation på baggrund af de indsamlede data. Du kan bl.a. med fordel tilbyde dine potentielle kunder en lille forsmag i form af en rabatkode, et gratis katalog eller noget tredje, hvor dine leads skal give deres kontaktoplysninger for at kunne få adgang til dette.

Konkrete værktøjer til leadgenerering

Der findes flere konkrete værktøjer, du kan bruge for at optimere din leadgenerering. Her har vi taget udgangspunkt i to af dem:

Sleeknote

Sleeknote er et pop op-værktøj, som du med fordel kan bruge på din hjemmeside. Du implementerer et pop op-vindue på forsiden, så dine besøgende let kan tilmelde sig dit nyhedsbrev, kundeklub osv.

Tip: Gør pop op-vinduet synligt men uden, at dine besøgende skal klikke væk fra det for at komme rigtigt ind på dit website.

Facebook Lead Ads

Med Facebook Lead Ads slipper dine leads for at blive dirigeret forvirret rundt til andre sider. Med Facebook Lead Ads kan dine leads trykke ”Tilmeld dig” direkte på din Facebook-annonce, hvorefter en formular dukker op. Din potentielle kunde bliver derved på Facebook, og som noget ekstra smart bliver felterne i formularen udfyldt automatisk, da den tager udgangspunkt i profiloplysningerne.

Har du brug for hjælp til leadgenerering? Kontakt os gerne, så hjælper vi dig!

Skal vi tage en snak sammen?

Er du lun på tanken om at lade os stå for din online markedsføring, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Det er helt uforpligtende. Vi er altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt omend det omhandler annoncering, SEO eller din online visuelle identitet.

Læs også vores andre indlæg

Content, Sociale medier

Content i julen

Christinna Hansen

Online projektleder

Bliv klar til Black Friday

Christinna Hansen

Online projektleder

Sociale medier
Læsetid: 6 min

Vær autentisk på de sociale medier

Christinna Hansen

Online projektleder

Hvad kan vi hjælpe med?

Rejs med os

Tak fordi du vil snakke med os

Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Tag du bare en kop kaffe mens du venter